Sådan Analyser din håndskrift Online

March 7

Sådan Analyser din håndskrift Online


Håndskrift analyse har været brugt i årevis til at identificere en person under retssagen, og selv i gennemgangen af ​​ansøgninger om beskæftigelse eller medlemskaber. Hvad er det ved de hvirvler og Skråningerne af vores håndskrift, der gør det fortælle historier om vores egoer og holdninger? Det ville tage år at mestre kunsten at håndskrift analyse, men for henkastet nysgerrig, er der en meget nemmere måde at lære, hvad de professionelle kan fortælle fra din skrivestil.

Instruktioner

1 Gå til Håndskrift Personality Quiz (handwriting.feedbucket.com/start.php). Denne hjemmeside beder dig om at bruge musen til at indlevere en prøve, men du kan virkelig bruge en eksisterende papirkopi prøve til denne test for at være mere præcis. Efter at besvare et par spørgsmål, hjemmesiden giver en sjov og gratis analyse, der kan overraske dig.

2 Gå til graphology (ofesite.com/graphology/hand.htm) for endnu et kig på din håndskrift. Denne hjemmeside tilbyder nogle råd om fælles håndskrift varianter og producerer din analyse baseret på dine egne observationer. Efter at have afsluttet testen, skal du give din email-adresse for resultaterne. Den resulterende email er grundig og præcis.

3 Vid, at håndskrift guiden hjemmeside tilbyder en anden omfattende håndskrift analyse, som vil blive sendt til dig. Tag din tid og input de mest præcise data, og du vil blive imponeret over resultaterne.

4 Tjek Håndskrift-L (Handwriting.org) for en mere akademisk blik på marken. Hjemmesiden indeholder oplysninger om dygtighed graphology og hvordan man analyserer dine venner og familie.

TIPS

  • For at få den mest præcise se på, hvad din håndskrift siger om dig, har en professionel grafolog kig over dine skriftlige prøver.

relaterede artikler