Sådan Sync IMAP-konti

January 13

IMAP er en protokol, hvor du kan få adgang til din e-mail via en tredjepartsprogram. Med IMAP, dine e-mails og e-mail-mapper bor på e-mail-serveren, i modsætning til POP3, som blot henter en kopi af e-mails til dit skrivebord. På grund af dette, uanset hvor eller med hvilket program du få adgang til din IMAP-konto, vil dine e-mails og e-mail-mapper forbliver i sync. Markering af en meddelelse som læst, ulæst, markeret eller flyttes til en separat mappe, vil blive afspejlet i e-mail-programmer.

Instruktioner

1 Kontakt din e-mail-udbyder, og få dine IMAP indgående og udgående server navne. Bemærk eventuelle yderligere indstillinger, som skal være på plads til din specifikke e-mail-udbyder. Nogle e-mail-udbydere kræver at du aktiverer IMAP-adgang (hvilket betyder at det er slået fra som standard); hvis dette er tilfældet for dig, skal du sørge for at aktivere indstillingen.

2 Åbn din e-mail-program. Vælg muligheden for at tilføje en ny konto. Dette er typisk placeret i "File" eller menuen "Funktioner" eller inden for programmets indstillinger, afhængigt af den e-mail-klient, du bruger. Guiden ny e-mail-konto skal starte.

3 Skriv dit fulde navn. Indtast din e-mailadresse.

4 Vælg "IMAP" som servertype.

5 Indtast dine indgående og udgående IMAP-serverindstillinger, som opnået i trin 1. Konfigurer yderligere indstillinger (såsom sikkerheds- eller portnumre), der skal indstilles på plads til netop din e-mail-konto.

6 Klik på "Finish" for at afslutte tilføjelsen din e-mail-konto. Den e-mail program kan teste indstillingerne for at sikre alt var indtastet korrekt. Når det er sat op, skal du vælge at hente ny post i programmets hovedvindue.

7 Gentag trin 2 til 7 på eventuelle yderligere computere, du planlægger at bruge til at sende og modtage e-mail. Når konfigureret, vil de to (eller flere) email-programmer forbliver i sync via IMAP-protokollen.


relaterede artikler