Sådan Konverter en animeret GIF til WMV

January 26

Sådan Konverter en animeret GIF til WMV


En animeret GIF er et bevægeligt billedfil eller korte videoklip almindeligt anvendt til sociale netværk profiler og opslagstavle avatarer. En måde at se billedet på en meget større skærm, er at konvertere den til en WMV-fil, hvilket gør den animerede GIF ses i Windows Media Player. Konverteringen forbedrer opløsning og giver dig mulighed for at redigere filen i Windows Movie Maker.

Instruktioner

1 Download en GIF til WMV konverter, såsom River Past Video Cleaner. Gå til River Past websted er opført i "Ressourcer" i denne artikel, og klik på "Free Trial". Vælg en version, og klik på "Download", derefter "Gem fil" for at begynde at downloade.

2 Installer GIF til WMV konverter. Dobbeltklik på EXE-fil, og klik på "Kør". Accepter servicevilkårene, vælge en destination mappe og programmappen og klik på "Install". Klik på "Afslut" for at starte programmet filen.

3 Opret et nyt projekt. Klik på ikonet "Tilføj filer", søge efter den animerede GIF-fil, og klik på "Åbn". Klik på "Output Format" nederst i programmet og vælg "WMV - Windows Media Video". Klik på "Gennemse" for at vælge et output mappe.

4 Konverter GIF-fil. Klik på den grønne "Konverter" ikonet øverst på skærmen. Gå til output mappe for at åbne og se filen.

TIPS

  • Denne gratis download er en prøveversion, der vil integrere et vandmærke og kan kun konvertere en maksimal længde på to minutter. Klik på "Køb nu" ikonet for at opgradere til den ubegrænsede version.