Sådan opgraderer en Asus Eee PC 1000HE til 2G RAM

January 13

Sådan opgraderer en Asus Eee PC 1000HE til 2G RAM


Asus Eee PC 1000HE er en netbook udgivet i begyndelsen af ​​2009. efterfølgeren til Asus Eee PC 1000H er 1000HE er næsten identisk, med de vigtigste forskel er en moderniseret tastatur. Den 1000HE kommer med det samme 1 GB RAM, at den tidligere model kom med, og selv om det kan være nok til en lille netbook, øge dit systems RAM til det maksimale 2GB vil gøre denne hurtige lille pc endnu hurtigere.

Instruktioner

Forberedelse

1 Drej 1000HE helt af og fjern eventuelle ledninger forbundet til computeren. Placer den bærbare computer på hovedet på en robust skrivebord eller bord.

2 Skub forsigtigt batteriet ud for at fjerne det fra computeren. Anbring batteriet ud af din måde.

3 Skru de to små skruer direkte ved siden af ​​batteriet slot, der holder hukommelse bugten dækslet på plads. Fjern dækslet.

Ombytning RAM

4 Sådan opgraderer en Asus Eee PC 1000HE til 2G RAM

Placeret RAM (afbilledet i billedet) i hukommelsesmodulet.

Tryk forsigtigt ned på de to klip holder hukommelsesmodulet på plads. Fjern forsigtigt memory stick, når den dukker op. Vær meget opmærksom på orienteringen og tilpasning af RAM, før du fjerner den; det er præcis, hvordan du vil indsætte den nye.

5 Sæt forsigtigt din 2GB RAM-modul i stikket ved hjælp af den samme vinkel du tog den gamle ud på. Tryk ned på den anden side for at låse RAM på plads.

6 Skru dækslet til hukommelsesmodulet på igen og sæt batteriet. Vend computeren og tænde den.

7 Tryk på "F2" på det første skærmbillede for at indtaste Setup, hvor du skal se din nye hukommelse konfiguration. Tryk på "F10" for at gemme før du afslutter opsætningen.

TIPS

  • Aflad dig selv for statisk elektricitet mellem hvert trin ved at røre noget metal. Statisk oprustning kunne i høj grad skade din laptop.