Hvordan man laver en Rollover knap i Adobe Flash CS5

June 8

Hvordan man laver en Rollover knap i Adobe Flash CS5


Rollover-knapper ændre deres udseende, når en bruger svæver musemarkøren over dem. Du kan oprette en simpel rollover animation i Flash CS5, en førende animation program, ved at redigere knapsymbol s mus stater. Opret knappen med Flash 's tegning og tekst-værktøjer, konvertere den til en knap symbol, og derefter ændre knappens udseende i symbolets Over tilstand.

Instruktioner

1 Åbn et eksisterende Flash FLA-film, hvor du vil oprette en rollover knap, eller starte en ny film ved at klikke på menuen "Filer" og vælge "Ny". Dette åbner "Nyt dokument" dialogboksen. Vælg "ActionScript 3.0" i listen Type. Indtast bredden af ​​din nye film i "Bredde" -feltet og højden i "Højde" feltet, og klik derefter på OK.

2 Vælg "Rektangel Tool" i panelet Værktøjer.

3 Gå til Fyld og Streg del af panelet Egenskaber, klikke på "Stroke" farveprøve (ikonet blyant) og vælge farven til din knap grænse.

4 Gå til Fyld og Streg del af panelet Egenskaber, klikke på "Udfyld" farveprøve (ikonet maling spand), og vælg den fyldfarve til din knap.

5 Juster "Stroke" skyderen for at indstille vægten, eller tykkelse, af grænsen.

6 Gå til afsnittet "Rektangel Options" på panelet Egenskaber og justere skyderen for at indstille hjørne-rundhed til din knap. En indstilling på 25 skaber en pæn, ovale knap.

7 Tegn en knap mellemstore rektangel på scenen. Du kan bruge "Bredde" og "Højde" muligheder i den del af panelet Egenskaber Position og størrelse til at indstille knappen dimensioner til en nøjagtig størrelse.

8 Vælg "Text Tool" i panelet Værktøjer.

9 Gå til panelet Egenskaber og indstil skrifttype, farve og størrelse for knappen label tekst.

10 Klik på rektanglet på scenen og skriv din knap etiket, og vælg derefter både etiketten og rektangel.

11 Klik på rektanglet på scenen og skriv din knap etiket, og derefter vælge både etiketten og rektangel. For at vælge begge objekter, skal du klikke på en af ​​dem, og derefter Skift + klik det andet objekt.

12 Klik på menuen "Window" og vælg "Juster" for at åbne Juster panelet. Klik på knappen "Juster Horizontal Center", og klik derefter på knappen "Juster Vertical Center". Dette bringer etiketten til rektanglets centrum.

13 Højreklik på de markerede objekter, og vælg "Konverter til Symbol" fra pop-op-menuen. Dette åbner Konverter til Symbol dialogboksen. Navngiv symbolet i "Navn" feltet ", klik på" Type "drop-down menuen og vælg" Button ", og klik derefter på" OK ". Flash kombinerer de to objekter og konverterer dem til en knap symbol.

14 Højreklik på symbolet knappen og vælg "Rediger" fra pop-op-menuen. Dette placerer symbol i redigeringstilstand.

15 Gå til Timeline panelet, skal du højreklikke på "Over" ramme og vælg "Indsæt Keyframe." Herfra kan du foretage ændringer til din knap, så den skifter udseende i Over tilstand. Du kan for eksempel ændre rektangel eller tekst farve, eller begge dele. Du kan også gøre det rektangel lidt større eller mindre, eller flytte den en smule. Uanset hvad, du foretager i denne ramme vises, når brugeren svæver hendes musemarkøren over knappen.

16 Foretag de ønskede ændringer i din knap, og derefter klikke på "Scene 1" i øverste højre hjørne af dokumentvinduet for at vende tilbage til den store scene.

17 Klik på menuen "Control" og vælg "Aktiver Simple knapper." Hold musemarkøren over knappen symbolet for at se rollover animation.

TIPS

  • Du kan også tilføje en Down tilstand til din knap, så knappen skifter udseende, når brugeren klikker på knappen. Tilføj en keyframe i "Down" ramme i Button symbol tidslinje, derefter foretage de ønskede ændringer knappen rektangel og etiket.
  • Du kan tilføje en facet, skygge, eller andre specielle effekter fra den del af panelet Egenskaber Filtre. Vælg symbolet, klikke på knappen "Tilføj Filter" i nederste venstre hjørne af den del af panelet Egenskaber Filtre, og derefter vælge den ønskede effekt fra popup-menuen.

relaterede artikler