Sådan Flyt Computer eBooks til en Kindle

May 19

Sådan Flyt Computer eBooks til en Kindle


Amazon Kindle e-bogslæsere normalt downloade e-bøger trådløst fra Kindle butikken via en Wi-Fi-forbindelse eller 3G Whispernet forbindelse findes på nogle modeller. Du kan også direkte tilslutte din Kindle til en computer og flytte e-bøger på det. Du kan bruge denne metode til at tilføje e-bøger downloadet fra fænge butikken, hvis du ikke har trådløs adgang eller downloade e-bøger fra andre steder, til din Kindle. Kindle understøtter Kindle-format e-bøger i AZW og AZW1 format, tekstfiler i TXT-format, ubeskyttede Mobipocket e-bøger i MOBI og Kina formater og PDF-filer.

Instruktioner

1 Slut Kindle til computeren med det medfølgende USB-kabel. Sæt den lille ende af USB-kablet i USB-porten på bunden af ​​Kindle og den store ende i en af ​​USB-porte på bagsiden, siden eller foran computeren.

2 Klik på "Start" og vælg "Computer".

3 Dobbeltklik på "Kindle" enhed ikonet i vinduet Computer.

4 Dobbeltklik på "Documents" mappe på Kindle.

5 Træk og slip e-bog-filer fra computeren i mappen Dokumenter på Kindle.

6 Højreklik på enhedens ikon Kindle i vinduet Computer og vælg "Skub ud", når du er færdig, og tag derefter Kindle fra computeren.

TIPS

  • Flyt Audible lydbøger til din Kindle ved at placere dem i "Audible" mappe på din Kindle eller flytte MP3 musikfiler til det ved at placere dem i "Music" mappen.