Sådan deaktiveres Internet Explorer Indstillinger

May 14

Sådan deaktiveres Internet Explorer Indstillinger


Hvis du er en computer administrator, og du ønsker at begrænse brugernes adgang og ændring i Internet Explorer, kan du redigere Windows registreringsdatabasen for at deaktivere Internetindstillinger. Dermed vil skjule Internetindstillinger fra menuen "Funktioner" i IE, effektivt blokerer brugere i at ændre indstillingerne i deres webbrowser.

Instruktioner

1 Klik på "Start" og klik på "Kør" i Windows XP. Skriv "regedit" i "Kør" dialogboksen, og klik på "OK". I Windows Vista eller Windows 7, skal du klikke på "Start," type "regedit" i "Søg" -boksen nederst i menuen. Tryk på "Enter". Klik på "Ja", hvis du bliver bedt om "User Account Control". Den "Registry Editor" åbnes.

2 Åbn "HKEY_CURRENT_USER" mappen og navigere til "Software> Politikker> Microsoft> Internet Explorer."

3 Klik på "Begrænsninger" tasten under "Internet Explorer". Hvis et sådant ikke findes, skal du højreklikke "Internet Explorer" og vælg "Ny nøgle." Skriv "Begrænsninger" i "Ny nøgle" boksen og tryk på "Enter".

4 Højreklik "Begrænsninger". Peg på "Ny" og vælg "DWORD." Skriv "NoBrowserOptions" ind i "New Value" boksen og tryk på "Enter".

5 Dobbeltklik på "NoBrowserOptions." Indtast "1" i feltet "Value data" og klik på "OK". Luk "Registry Editor" vinduet. Genstart computeren for indstillinger træder i kraft.

TIPS

  • For at aktivere Internet Explorer indstillinger en gang mere, gå tilbage til redaktøren og slette "NoBrowserOptions" nøgle eller ændre værdien til "0"
  • Du må ikke redigere registreringsdatabasen, medmindre du er sikker på at gøre det så forkerte ændringer kan skade dit system.

relaterede artikler