Javascript Tutorial for PDF

December 13

Javascript Tutorial for PDF


Javascript interagerer med PDF-filer til at oprette, administrere og redigere dokumenter fra din klient-side kode. Client-side kode giver dig mulighed for at køre hjemmesiden kommandoer fra din læser & # 039; s computer. Oprettelse af PDF-dokumenter med Javascript kræver kun et par linjer kode, og dine læsere er i stand til at se og downloade de oprettede filer. Dette er en fordel, hvis du ønsker at automatisere PDF oprettelse efter en bruger indlæser din side og kommer ind en slags input. JavaScript-funktionen udfører og udskriver en read-only PDF-fil.

Instruktioner

1 Opret din Javascript PDF variabel. Denne variabel har de funktioner, der er nødvendige for at oprette og redigere en PDF-fil. For at starte din PDF-oprettelse funktion, skal du bruge følgende kode:

pdfdoc = nye pdf $ (& quot; & quot ;, & quot; Header & quot ;, & quot; Footer & quot;);

2 Angiv en skriftstørrelse. Skriftstørrelsen kan indstilles til et vilkårligt antal. En typisk dokument skriftstørrelsen er 12-18. Det kan være nødvendigt at bruge forskellige skriftstørrelser til at komme med den bedste størrelse til dine PDF-sider. Følgende kode sætter skriftstørrelsen til 18:

pdfdoc.setFontSize (18);

3 Skriv noget tekst til PDF. Du kan fortsætte med at skrive tekst, indtil PDF-filen, og PDF-læser, sætter sideskift for hver side oprettet. Følgende kode tilføjer en tekstlinje:

pdfdoc.addText (& # 039; Opret en PDF-fil i Javascript & # 039;);

4 Gem filen og vise det til læseren. Følgende kode opretter en fysisk fil og viser dokumentet til din læser:

pdfdoc.writeToFile (& # 039; mypdf.pdf & # 039;);


relaterede artikler