Sådan Mød lokale singler online gratis

April 22

Sådan Mød lokale singler online gratis


Mange mennesker har givet op på konventionelle måder at finde datoer og vendte til internettet. Der er flere steder, der hævder, at de vil udvælge det bedste match for dig, for et månedligt gebyr. Adskillige mennesker ikke kender dog, at det er nemt at finde lokale singler online gratis. Gør brug af et par sociale netværk hjemmesider, kan du muligvis finde din soulmate, alle for den lave pris på gratis.

Instruktioner

Mød singler på Myspace

1 Tilmeld dig Myspace på Myspace.com. Hvis du allerede har en Myspace-konto, skal du logge ind. Hvis ikke, skal du klikke på "Tilmeld". Dette vil tage dig til tegnet op side. Indtast alle dine oplysninger. Sørg for at du indtaster alt (herunder alder og postnummer) korrekt, da dette vil hjælpe andre med at finde dig, hvis de søger efter kærlighed, og du vække deres interesse.

2 Klik på linket på din Myspace side, der siger "Upload" ud for Fotos, eller linket "Tilføj / rediger Billeder". Dette vil tillade dig at uploade et billede, som er meget vigtigt i din online-søgning efter kærlighed.

3 Efter at uploade et billede, skal du holde markøren over linket "Profil". Gå ned til linket "Rediger profil" og klik på det. Indtast alle oplysninger, som du tror, ​​nogen ville være interesseret i, og gemme den. Når du har gemt, skal du holde markøren over linket "venner". Flyt ned til linket "Gennemse People" og klik på det

4 Klik på det, du leder efter i en person til dato. De grundlæggende oplysninger søgningen vil kigge efter, er køn, alder, forhold status, og hvor tæt de er på en given postnummer. Indtast dit postnummer og angiver, hvor langt væk fra det postnummer, du ønsker Myspace at søge. Hvis du klikker på "Avanceret" øverst til højre i søgefeltet, vil du få mange andre muligheder. Disse muligheder omfatter etnicitet, uddannelse og kropstype. Når du klikker på "Update" efter at have valgt dine præferencer, vil Myspace vise dig en stor gruppe af mennesker fra dit område, der matcher disse præferencer.

5 Scan gennem profilerne, der kommer op for at se, om nogen piques din interesse. Nogle mennesker kan have private profiler, på hvilket tidspunkt du skal føje dem til at se deres profiler. De fleste brugere, men vil tillade dig at meddelelsen dem. Vælg et par mennesker, eller bare en speciel en, og sende dem en besked at starte en samtale. Lad dem vide, du troede deres profil var interessant. Stille spørgsmål, du kan spørge. Husk, kun folk med "Single" valgt som deres forhold status vil dukke op på din søgning, så du ikke behøver at bekymre sig om at ramme på en person, der er taget.

6 Check tilbage på din Myspace ofte for at se, om nogen har kontaktet dig.

Mød singler på myYearbook

7 Gå til myYearbook.com i din internet browser. Når siden kommer op, se til højre, hvor der står "Bliv medlem Free." Indtast alle dine oplysninger her og accepterer vilkårene og klik på "Tilmeld dig gratis." Hvis dette afsnit er ikke længere på siden, skal du klikke på "Tilmeld", indtaste dine oplysninger, og klik på "Udført".

8 Følg vejledningen, indtil du får at vide, at vælge et foto til at uploade. Udvælge dine foretrukne billede af dig og uploade det på hjemmesiden. Dette vil give andre interesserede singler at se dig. Du vil blive ført til din startside efter dette.

9 Kig efter forstørrelsesglasset øverst til højre på din startside. Klik på forstørrelsesglasset, og du vil blive ført til en browse side. Klik på "Avanceret søgning" fanen. Vælg, hvad du leder efter i en partner, herunder hvor mange miles inden dit postnummer, du vil have dem til at leve. Sørg for at klikke på boksen "Single" og klik på "Søg". MyYearbook kan nu bede dig indtaste en kode, de leverer. Bare rolig, det er bare spam beskyttelse. Indtast koden og fortsætte. MyYearbook vil derefter give dig et normalt store liste over personer, der matcher dine kriterier.

10 Kig gennem profilerne myYearbook returneres og se, om nogen interesserer dig. Nu kan du sende disse mennesker beskeder. MyYearbook giver dig også mulighed for at subtilt lade nogen vide, at du kan lide dem. Du kan klikke på den lille hjerte på en profil til hemmeligt beundrer dem, og derefter myYearbook vil informere dem nogen har et crush, og de vil have chancen for at finde ud af, hvem du er ved at beundre dig tilbage. Hvis de kan lide dig så godt, vil myYearbook lade dig vide. Du kan også klikke på det sæt af læber på nogens side at flirte med dem, uden at sende en besked. Alle disse metoder vil tillade dig at bryde isen.

11 Hold øje med siden og søge på myYearbook. Nye folk melde sig hver dag, og nogen kan forsøge at svare på en af ​​dine flirter.

TIPS

  • Du kan også tilmelde dig på http://www.hotornot.com og søge for lokalbefolkningen. Hot or ikke ikke giver mulighed for at finde singler, men du kan nemt matche med mennesker i dit område. En af jer skal have en betalt medlemskab til at chatte, så det er ikke helt gratis for både mennesker. Du kan indsnævre søgningen på Myspace ved at vælge at klikke på felterne ved siden af ​​"her dating / relationer". Dette vil kun vise dig mennesker, der er aktivt på udkig efter relationer.
  • Sørg put sikkerhed først. Hvis du finder nogen online og beslutter at møde dem, så sørg for første gang du møder, er på et offentligt sted

relaterede artikler