Sådan Flyt Kalender Elementer til Default Calendar på Outlook 2007

May 30

Sådan Flyt Kalender Elementer til Default Calendar på Outlook 2007


Outlook er en komponent i Microsoft Office Suite, der hjælper dig med at håndtere personlige og professionelle e-mail og kalendere. Når du bruger kalenderen værktøjer og skabe aftaler eller andre emner, er det nemt at fejlagtigt planlægge en opgave, især hvis du jonglerer flere kalendere. Men med et par enkle trin, et element eller alle elementer, der let flyttes fra én kalender til en anden.

Instruktioner

Flytning Single Item

1 Åbn Outlook, og klik på "Kalender" i navigationspanelet i venstre side af skærmen.

2 Klik inde boksene i venstre side af skærmen, kontrol dem ved siden af ​​standard kalender, typisk mærket "Kalender", og eventuelle kalendere som indeholder elementer, du vil flytte. De valgte kalendere vises side om side på hovedskærmen.

3 Find det element, du vil flytte bruge kalenderen i venstre hjørne af skærmen. Klik på venstre og højre pil til at finde den ønskede måned og derefter klikke på den ønskede dag. De valgte kalendere opdateres til at afspejle tidsplanen for den valgte dato.

4 Klik på det element, der skal flyttes og hold knappen nede, mens du bevæger musen over til "Kalender." En gennemsigtig kopi af kalenderen punkt vises, så du kan se, hvor varen vil blive placeret, og placer det i den korrekte tid slot.

5 Slip museknappen. Dette placerer elementet på standard kalender. Ret en fejlplaceret element ved at dobbeltklikke på opgaven og klikke på de sorte pil ned ud for "Start Time" og "End Time".

Flytning Alle Artikler

6 Åbn kalenderen indeholder de elementer, der skal flyttes. Klik på "Vis" i menulinjen øverst på skærmen, og klik derefter på "Aktuel visning." En drop-down menu vises.

7 Klik på "Alle aftaler." Dette viser alle aftaler til rådighed til at blive flyttet.

8 Klik på "Rediger" på menulinjen øverst på skærmen, og klik derefter på "Select All". Dette fremhæver alle punkter.

9 Højreklik et vilkårligt sted på skærmen, og klik derefter på "Flyt til mappe." En skærm med titlen "Flyt Items" vises, med en liste over mapper og kalendere.

10 Klik på "Kalender" eller titlen på din standard kalender, og klik derefter på "OK". Alle elementer er flyttet til standard kalender.


relaterede artikler