Hvordan man laver en Moving Avatar

May 12

Oprettelse af en bevægelige avatar er så let som at skabe en ny animeret GIF-fil. Faktisk en bevægende avatar er en animeret GIF. GIF-formatet er en letvægts billedet stadig bruges på hjemmesider. GIF-billeder har mindre filstørrelser end jpgs, GIF billede rival. Oprettelse af en animeret GIF-fil kræver software. Flere gratis pakker på nettet kan brugeren nemt at oprette bevægelige avatarer dog Foretag en Gif hjemmeside kan du oprette en online.

Instruktioner

1 Åbn et browservindue, og navigere til Makeagif.com. Lav en Gif giver dig mulighed for at uploade 12 GIF-filer. De fleste animerede GIF'er består af kun fire til fem forskellige GIF-billeder.

2 Klik på "Vælg fil" -knappen for første GIF-billede. I den dialogboks, der åbnes, skal du indtaste det første billede for den animerede GIF. En GIF er en serie af billeder, så dette er den første i serien.

3 Fortsæt gennem alle fil uploads på websiden. Sørg hver fil er uploadet i orden, eller GIF fil vil ikke animere ordentligt.

4 Vælg "Yes" for loop animation. Dette giver dig mulighed for kontinuerlig animation. Hvis du vælger "Nej", GIF vil animere til en løkke og stop.

5 Vælg animation hastighed. For de fleste animerede avatarer, medium hastighed er tilstrækkelig. Klik på "Avanceret" knappen for at indstille stellet i millisekunder. Klik på knappen "Opret Gif" og hjemmesiden genererer en animeret GIF fra filer, der uploades. Download billedet skabt til din harddisk.


relaterede artikler