Sådan Juster Dobbelt-sidet visitkort med Excel 2007

April 14

Sådan Juster Dobbelt-sidet visitkort med Excel 2007


Dobbeltsidet visitkort øge din reklameplads uden at øge omkostningerne. Du kan oprette visitkort i en række af Office produktivitetsprogrammer, herunder Excel 2007. Mens dette regneark ikke er kendt for at producere trykte publikationer, kan du bruge dens funktioner, såsom farver, skrifttyper og effekter, for at skabe iøjnefaldende virksomhed kort. Desuden Excels gitterlinjer og side formateringsværktøjer forenkle processen med at tilpasse dobbeltsidet visitkort. Når du ved, hvordan man arbejder med disse funktioner, resten er nemt.

Instruktioner

1 Gå til "Indsæt" fanen af ​​båndet, og klik på "Text Box" i "Tekst" gruppe. Tegn en tekstboks på regnearket, og klik på tekstboksen for at vælge den. Fanen "Tegnefunktioner" vises, når tekst er markeret. Klik på fanebladet "Format" under "Tegnefunktioner."

2 Klik dialogboksen launcher knappen i nederste højre hjørne af "Size" gruppe for at åbne "Format Shape" dialogboksen med "Size" fanen valgt. Fjern "Lås Aspect Ratio" afkrydsningsfelt, hvis det er markeret. Ændr antallet i feltet "Højde" til "2." Ændr antallet i feltet "Width" til "3,5" og klik på "Luk" knappen. Træk tekstboksen til øverste venstre hjørne af regnearket.

3 Marker tekstfeltet. Højreklik på den og vælg "Kopier". Tryk på "Ctrl + V" for at indsætte kopien af ​​tekstboksen. Træk den kopierede tekst boksen til højre for den første, hjælp gitterlinjerne at tilpasse dem side om side. Kopier og indsæt seks flere tekstbokse, placere tre under det første felt og tre under den anden. Klik på celle "K47", og holde museknappen nede. Træk musen op til celle "A1" for at vælge alle de celler, der indeholder visitkort. Klik på celle "L1". Tryk på "Ctrl + V" for at indsætte visitkort på den anden side.

4 Tryk og hold knappen "Ctrl" og klik på de fire visitkort i den første kolonne. Gå til fanen "Format" under "Tegnefunktioner." Klik på "Juster" i "Arranger" gruppe og vælg "Juster Venstre." Marker felterne i den anden kolonne og gentage trinnene, at vælge "Juster Right" i stedet. Juster boksene i den første kolonne i den anden side til venstre og den sidste kolonne til højre.

5 Tryk og hold knappen "Ctrl" og klik på de fire visitkort tværs af toppen af ​​de to sider, som skal vises ved siden af ​​hinanden. Gå til fanen "Format" under "Tegnefunktioner." Klik på "Juster" i "Arranger" gruppe og vælg "Juster Top." Gentag for de resterende rækker for at bringe alle kortene på begge sider.

6 Skriv de oplysninger, du ønsker på forsiden af ​​visitkort til tekstfelterne på den første side. Indtast de data for ryggen af ​​visitkort til tekstfelterne på den anden side. Tilføj billeder ved at klikke på "Indsæt" fanen og vælge "Billede" for at tilføje et billede fra din computer. Vælg "Clip Art" for at tilføje en Microsoft multimedieklip image.

7 Tryk på "Ctrl + P" for at åbne dialogboksen Udskriv. Klik på knappen "Egenskaber" for at åbne "Printeregenskaber" dialogboksen. Vælg dupleksudskrivning mulighed, som vil variere afhængigt af din printer. Det kan kaldes "Udskriv på begge sider", "Vend efter lang eller kort kant" eller noget lignende. Luk dialogboksen og udskrive dine dobbeltsidede visitkort.

TIPS

  • Hvis du ønsker at justere arkene perfekt på siderne, gå til "Sidelayout" fanen, klik på "Margener" og vælg "Brugerdefinerede margener." Vælg både "vertikalt" og "horisontalt" afkrydsningsfelter i "Center på side" sektionen.

relaterede artikler