Sådan gendannes Microsoft Netmeeting

August 9

NetMeeting, som kom bundtet med tidligere versioner af Windows, giver brugerne mulighed for at interagere med andre computere over et kontor netværk eller internettet. Desværre, kan fejl eller bruger fejl forårsage NetMeeting at arbejde forkert. Hvis du finder du kan ikke starte NetMeeting eller det vil ikke forbinde til andre brugere, kan du gendanne softwaren. Fordi NetMeeting ikke kommer med en reparation funktion, skal du gendanne det ved at fjerne og geninstallere programmet.

Instruktioner

1 Klik på "Denne computer" på skrivebordet. Naviger til "Inf" mappe. Højreklik på "Msnetmtg.inf" fil og klik på "Kopier".

2 Højreklik på computerens skrivebord. Vælg "Indsæt" fra drop-down menuen. En kopi af den originale fil vil spare på skrivebordet.

3 Klik på "Start" knappen i menuen nederst til venstre side af skærmen. Klik på linket "Kør". Skriv "% SystemRoot% \ System32 \ rundll32.exe SetUpAPI, InstallHinfSection NetMtg.Remove 132 msnetmtg.inf" i tekstfeltet. Tryk på "Enter" for at fjerne den aktuelle forekomst af NetMeeting.

4 Højreklik på "Msnetmtg.inf" fil på skrivebordet. Vælg "Install" fra listen.

5 Følg anvisningerne på skærmen for at geninstallere NetMeeting. Hvis du bliver bedt om at indsætte en disk, skal du indsætte dit operativsystem installation disk i cd-rom eller dvd-rom-drev på computeren. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om. Klik på "Afslut", når installationen er færdig.


relaterede artikler