Sådan bruges Klasser i QuickBooks for nonprofitorganisationer

June 23

Sådan bruges Klasser i QuickBooks for nonprofitorganisationer


The Class træk er en af ​​de mindst udnyttet af alle QuickBooks funktioner. Klasse funktion bruges i et utal af måder at holde styr på transaktioner, køb eller salg ved at tildele en anden identificere betegnelse for transaktionen. Nogle virksomheder bruger klasser til at identificere placeringen af ​​transaktionen, hvis den har mere end ét sted. Andre bruger klasser til at identificere det område af erhvervslivet, hvor transaktionen finder sted. For eksempel kan en restaurant / catering firma vil tildele klasser til at udpege den indkomst, der genereres af restauranten og ved catering separat, så der kan genereres en resultatopgørelse for hver sektion af sin virksomhed.

Instruktioner

Brug klasse Feature til Track Programmer

1 Opret en ny klasse for hvert program, der genererer donationer for nonprofit. Klik på knappen "Lister" på den øverste menubjælke. Dette vil åbne op på listen klassen. Klik på det nederste venstre "klasse" knappen og derefter på knappen "Ny". Mange nonprofit institutioner har flere programmer, som både genererer indtægter (donationer) og har udgifter. Kirker, for eksempel, vil have evangelisering, ungdoms- og missioner programmer. Oprettelse af en klasse for hver af disse vil give dig mulighed for at holde styr på alle donationer eller udpeget gaver til hvert program, og at holde styr på udgifter til hvert program.

2 Udpege hver transaktion til den bestemte klasse, som det er forbundet. For donationer, ville klassen indtastes i Donation form på fjerde kolonne fra venstre. For udgifter, ville klassen opføres under fanen Omkostninger og i sidste kolonne i skærmbilledet Skriv Kontrol. For eksempel, en kirke medlem donerer $ 300 til missioner kirken. De unge-programmet køber en $ 300 Vacation Bible School læseplan. $ 300 udpegning til missioner er optaget på Donation formularen. De udpegede midler kan ikke anvendes til andre formål end det, som de blev udpeget program. Ved hjælp af disse betegnelser vil holde disse transaktioner adskilt som loven kræver for nonprofit selskaber.

3 Opret underklasse elementer til flere programmer under én klasse. For eksempel kan større missioner programmet har flere missionærer, der støttes. Under den vigtigste klasse, missioner, skabe en underklasse for hver enkelt missionær. Dette gøres på samme måde, du oprettede klassen til at begynde med. Når du tilføjer en ny klasse i klasse List vinduet, kontrollere en lille boks for at angive, om dette er en underklasse. Dette vil give et indblik i de samlede beløb bliver givet til missioner, med mulighed for at holde hver missionær donationer adskilt.

Brug klasse Feature til Track Steder

4 Opret en klasse for hver enkelt placering af en større organisation, såsom en organisation, der opererer flere steder for genbrugsbutikker, suppekøkkener og børnepasning for de fattige. For skat rapportering formål, vil det være nødvendigt at holde omhyggelig styr på hvert sted. For en organisation med fire sparsommelighed butik steder, kan klasserne være adskilt af en ét ord betegnelse, der adskiller dem fra de andre (fx North, West, Uptown og Downtown).

5 Tildel alle udgifter til den korrekte placering. Leje, løn og forsyningsselskaber er eksempler på alle udgifter hvert sted kan have. Hvis hver placering er den samme type af sted (såsom en genbrugsforretning), ville udgifterne være ens nok til at have en QuickBooks selskab fil og blot bruge Class funktion til at adskille dem.

6 Tildel alle donationer eller indtægter til den korrekte placering. I tilfælde af en kirke, de donationer, der kommer i, er ikke i bytte for en vare eller tjenesteydelse, som det ville være tilfældet i en genbrugsforretning. Selv om det er en nonprofit organisation, kan en genbrugsbutik overveje de penge givet for brugte varer som indtægter. Denne information kan gøre det muligt for organisationen at foretage en passende beslutning bør udgifterne begynde at overstige indtægterne eller donationer.

TIPS

  • Andre anvendelser for klasse funktionen inkluderer at holde styr på, hvad slags donationer er givet (såsom kontanter eller noncash), separate afdelinger og fundraising eller særlige begivenheder.
  • Klasse funktion i QuickBooks er kendt som Mighty Putty funktioner. Mighty Putty er, at plastisk ler, der kan dannes til at gøre en af ​​en række forskellige opgaver, men når blandet og udsat for luft bliver hård som stål. Når du vælger det formål din klasse betegnelser, kan det ikke ændres eller anvendes til to forskellige formål.

relaterede artikler