Sådan bruges Windows Picture & Fax Viewer

June 28

Sådan bruges Windows Picture & Fax Viewer


Windows Billed- og faxfremviser er et gratis Windows-program, der gør det muligt at se billeder af forskellige formater, såsom JPEG og TIFF, på din computer. Det giver dig også til at udskrive billeder, udføre simple redigeringer, gemme billeder i nye formater, og se slideshows. Uden at skulle åbne et billede-redigering program, se, hvor nemt det er at bruge Windows Billed- og faxfremviser.

Instruktioner

Brugsanvisning

1 Find dit billede fra den mappe, du har dine billeder gemt på din computer og højreklik på den. Vælg "Åbn med" og klik på "Windows Billed- og faxfremviser" for at starte billedet med Windows Billed- og faxfremviser.

2 Klik på "Faktisk størrelse" knappen, hvis du vil se billedet med fuld opløsning den understøtter. Klik på "Zoom ind (+)" eller "Zoom ud (-)" knapperne, hvis du ønsker at øge eller mindske billedopløsningen.

3 Klik på "Roter med uret" eller "Roter mod uret" ikoner, hvis du ønsker at gøre dit billede oprejst. Klik på "Udskriv" ikonet, hvis du vil udskrive billedet. Sørg for at tænde printeren, før du vælger denne mulighed.

4 Klik på "Kopier til" ikonet, hvis du vil gemme billedet i et andet format. Vælg det format, du vil bruge, i feltet "Gem som type". Skriv et navn til filen og vælge den mappe til at gemme det i. Klik på "Gem".

5 Klik på "Slideshow" ikonet, hvis du ønsker at starte et diasshow af billederne i din mappe. Den billederne overgang ene efter den anden, indtil du se det sidste billede eller annullere diasshowet.

6 Klik på "Slet" (X) ikon, hvis du ønsker at fjerne billedet fra din computer.


relaterede artikler