Sådan redigeres en WAV fil

August 15

Sådan redigeres en WAV fil


WAV står for bølgeform lydformatet og er en meget populær audio filtype. WAV-filer er ikke komprimeret, og kan tage op en masse plads, men er let åbnes, spillede og redigeret af mange programmer, fordi formatet ikke er proprietære. Næsten alle kan redigere en WAV-fil, men du har brug for et program og en grundlæggende forståelse af, hvad du ønsker at redigere.

Instruktioner

1 Find et program, der lader dig redigere WAV-filer. Et sådant gratis program er Audacity, men tusinde af programmer findes, der spænder fra gratis at meget dyrt og har en række værktøjer, som du kan bruge til at redigere WAV og andre lydformater.

2 Åbn programmet og derefter bruge "File" eller lignende menu for at åbne WAV-fil. Programmet bør vise WAV-fil med en grafisk repræsentation af længden af ​​filen og op-og nedture af lydniveauer.

3 Brug værktøjer i programmet til at redigere filerne. Du kan vælge dele af billedet, der repræsenterer en del af filen og slette portioner, der indeholder lyd, du vil slette. Redigering programmer vil også have værktøjer, så du rense lyden af ​​baggrundsstøj, omvendt filen, tilføje lyde eller andre dele af andre filer til WAV-fil og meget mere. Vær sikker på at du gemmer de ændringer, du foretager i WAV-fil ved at vælge "Gem".


relaterede artikler