Sådan Burn en M3U til en DVD-R for at spille på DVD-afspillere

February 20

Sådan Burn en M3U til en DVD-R for at spille på DVD-afspillere


Brændende en M3U-filen til en DVD-R kan du inkludere en handy spilleliste på disken sammen med sange, lyd og video filer selv. M3U filer indeholder ingen musik eller video. De er spilleliste filer genereret af MP3- eller andre medieafspillere. Hvis du ønsker at brænde en M3U fil til en diskette sammen med din video eller lydfiler, skal du starte med at oprette en enkelt mappe på computeren, der indeholder alle de audio / video-filer, du ønsker på den nye disk.

Instruktioner

1 Opret en tom undermappe på din harddisk for M3U spilleliste og alle de MP3-filer på afspilningslisten. Overfør alle MP3-filer på din M3U spilleliste ind i det tomme mappe.

2 Sæt den tomme DVD-R i DVD-brænderen. Åbn din dvd-brænder software og starte brændingen.

3 Åbn undermappen med afspilningslistefil M3U og MP3-filer. Vælg alle de filer og tilføje dem til listen over filer, der skal brændes på tom dvd. Ved at placere MP3-filerne i det samme bibliotek med M3U spilleliste du aktiverer afspilningslisten for at finde filerne, da M3U-filen søger sin egen mappe for afspilningslistefiler først.

4 Vælg kommandoen "Burn" og begynde processen med at overføre de M3U og MP3-filer til DVD. Vælg muligheden for at lukke og færdiggøre disken.

5 Fjern den udfyldte disken fra DVD-brænderen, og luk alle programmer. Placer dvd'en i M3U kompatibel afspiller, åbne afspilningslisten og test ved at åbne MP3-filer.