Sådan læses en DBC

May 26

DBC filer er databaser, der er oprettet ved hjælp af et program kaldet Visual FoxPro, et Microsoft-program med stærke data håndtering kapaciteter. Visual FoxPro kører på computere drevet af Windows XP, Vista og Windows 7. DBC filer er dette navn, fordi de filnavne ender med en ".dbc" udvidelse. Hvis du har en DBC-fil, du vil åbne, skal du have Visual FoxPro installeret på din computer.

Instruktioner

1 Køb og installer Visual FoxPro på din computer, hvis du ikke allerede har det. Denne software kan købes fra online software forhandlere som Amazon.com eller endda Microsofts egen online butik. Den vejledende udsalgspris i november 2010 649 $. For at installere softwaren, skal du placere Visual FoxPro cd'en i computerens optiske drev, vent opsætningsguiden at auto-start, og klik derefter på knappen "Install". Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

2 Højreklik på DBC fil, du vil læse.

3 Klik på "Åbn med."

4 Klik på "Microsoft Visual FoxPro" fra listen af ​​viste programmer. Den DBC fil vil blive åbnet, og du vil være i stand til at se indholdet af filen på skrivebordet.


relaterede artikler