Niveauerne af Management i et informationssystem

October 15

Niveauerne af Management i et informationssystem


Information er en kritisk ressource i enhver organisation, da det gør det muligt for virksomheden at styre driften, forblive konkurrencedygtige på markedet og levere produkter og ydelser effektivt. Informationssystemer - et sæt af komponenter til indsamling, lagring, behandling og overførsel af information - er baseret omkring tre niveauer af informationsbehov, som virksomhederne skal håndtere for langsigtet succes. Manglende at behandle alle de niveauer vil resultere i virksomheder, finde løsninger, der har negative konsekvenser.

Corporate

Virksomhedens niveau af information management bekymringer forvalte et informationssystem, der håndterer "global" information, eller oplysninger betød for hele organisationen. Sådanne oplysninger omfatter virksomhedens politikker og regler, online formularer, information sikkerhedspolitikker og information menneskelige ressourcer. Da virkelig global information taler til alle brugere i en organisation, og behandler alle de oplysninger problemer, kan det være i begrænset udbud, især virksomhedernes oplysninger, der leverer målbare fordele.

Hold

Holdet niveau af information management bekymringer forvalte et informationssystem, der håndterer kritiske dag-til-dag information, som deles blandt teams. Virksomhederne overveje dette det mest værdifulde, da denne "lokale" information er direkte ansvarlig for at drive de daglige aktiviteter i en organisation. Nogle eksempler kan nævnes projektdokumentation, mødereferater og unit-specifikt indhold i en organisation.

Individuel

Det individuelle niveau af information management bekymringer forvalte et informationssystem, der håndterer personlige oplysninger behov for personale. Dette omfatter e-mail, intern og ekstern korrespondance og rapporter. Nogle organisationer er stærkt afhængige af personlige oplysninger management.

Overvejelser

Nogle almindelige overvejelser gælder for alle niveauer af ledelsen i et informationssystem. Disse omfatter udvikling og skitserer klare politiske programmer og ledelse og udvikling af en sømløs information management miljø.