Sådan Start My Own Clothing Company Online

August 31

Sådan Start My Own Clothing Company Online


Internettet er et glimrende sted sælge tøj. Online, små designere og forhandlere er i stand til at nå et globalt marked og konkurrere med store varehuse. Dette gør det muligt niche butikker for at nå deres ønskede forbruger. Start din virksomhed er så simpelt er at have dit produkt, hjemmeside og få kendt. Salg tøj online kræver detaljerede beskrivelser af størrelse og tekstur samt masser af billeder. Vil du model det tøj selv, hyre en anden eller bruge en mannequin? Viser hvordan tøj ser ud på en person er vigtig for en online tøjfirma, som kunden ikke kan prøve på tøjet, inden de køber den.

Instruktioner

1 Kontakt grossister af den type tøj, du ønsker at sælge. Wholesale er en forretning sigt, hvilket betyder at du køber det til en billigere pris end den pris, som du sælger den. Forskellen kaldes mark-up, og det er din fortjeneste. Prisen per artikel i tøj på engros reduceres, hvis du køber i løs vægt. Du kan bruge online-mapper til at finde grossister af bestemte typer beklædning (se Resources).

2 Send en e-mail til grossisten. Outline hvad du er interesseret i, og spørge, hvornår du skal ringe til yderligere at drøfte. Medtag dit eget telefonnummer og kontaktoplysninger.

3 Overvej at køre en drop-skib selskab. Det betyder, at du arbejder tæt sammen med en producent, eller drop-rederi, der holder produkter til dig. Når du modtager en ordre, du give det videre til det selskab, der derefter direkte skibe ordre til kunden. Det betyder at du ikke behøver at holde en opgørelse og emner kan sendes hurtigt. Ulempen er, at det andet selskab tager et snit fra salget.

4 Brug dine egne tøj logo / billede designs ved at kontakte print-on-demand-printere. De vil være i stand til at udskrive dine logoer og billeder på tøjet. Find print-on-demand-printere via online søgemaskiner eller i telefonbøger, som ligger under "Printere".

5 Opret din hjemmeside. Brug en eksisterende online skabelon, designe din egen, eller hyre en professionel til at designe din hjemmeside.

6 Opsæt en e-handel konto, og upload produktoplysninger dine til det. Du vil også nødt til at placere udtjekning links på dit website. Dette vil give dine kunder at betale online med et betalingskort eller kreditkort.

7 Host din hjemmeside online. Der er mange hosting-tjenester til rådighed, og de alle opkræve forskellige satser for forskellige tjenester. Vælg den, der passer til dine behov bedst. Når du har hostet din hjemmeside det er live. Registrer med søgemaskiner.

TIPS

  • Skriv en blog om din butik til at henlede opmærksomheden.
  • Jo mere du køber på en gang fra print-on-demand-printere, jo billigere udskrivningen vil være.
  • Overvej at bruge søgemaskineoptimering, når du opretter din hjemmeside. Dette betyder at bruge søgeord til at gøre det lettere for en søgemaskine til at finde din hjemmeside.

relaterede artikler