Definer mærkeeditor

August 6

Definer mærkeeditor


Den næste sang du hører på din computer kan indeholde skjulte oplysninger, som du ikke kan se. Disse oplysninger, der er kendt som metadata, gør det muligt for computerbrugere til at håndtere multimedie samlinger ved hjælp af tags, der hjælper med at identificere filer i samlingerne. Tag redaktører er programmer, der hjælper dig ændre oplysningerne i disse tags ved hjælp af en grafisk brugergrænseflade.

Metadata

Metadata tags beskriver attributterne for en bestemt mediefil. Mediefiler er filer, der viser billeder, afspille lyd eller vise video. En titel-tag, for eksempel, indeholder navnet på den sang eller video. Andre tags, såsom Album og Genre, identificerer album fra en sang kom og dens musikalske genre. Bedømmelser tags indeholder en mediefil rating. Video og billedfiler kan indeholde yderligere mærkeinformation ikke fundet i lydfiler.

tag Fordele

Du kan aldrig se den digitale information lagret inde i en mediefil, men du sandsynligvis interagere med tags ofte, hvis du bruger medieafspillere såsom iTunes eller Windows Media Player. Et hurtigt blik på dit iTunes-bibliotek afslører et væld af data, der viser dig sangtitler, kunstnere og andre vigtige visuelle oplysninger, der kan hjælpe dig med at identificere og katalogisere dine mediefiler. ITunes benytter tags bopæl i dine mediefiler til at generere disse data. Du ser også disse oplysninger, når du ser filer Windows Media Player-biblioteket.

tag Creation

Hvis du bruger et program til at oprette en mediefil, kan programmet generere tags automatisk og gemme dem sammen med den fil, du opretter. Når du ripper en cd, for eksempel et program som f.eks iTunes søger tag oplysninger online og gemmer det i dine sangtitler, hvis det kan fastslås, at oplysningerne. MP3-filer, som du downloader fra internettet kan også indeholde nyttige tag information. MP3-filer bruge en speciel tagging format kaldet ID3.

tag Editors

Fordi du ikke kan se en titel-tag, når man ser på en musikfil, kan du ikke opdatere den, medmindre du bruger en editor. ITunes og andre medier programmer som Windows Media Player giver dig mulighed for at opdatere dit tag oplysninger. Ændring tag data kan hjælpe dig med at organisere dine mediebiblioteker den måde du kan lide dem. Du kan også downloade tag redaktører såsom mp3tag, EasyTAG og TagScanner der tillader dig at ændre tag oplysninger hurtigt.


relaterede artikler