Hvordan du tilslutter din interne harddisk til din bærbare computer

July 7

Hvordan du tilslutter din interne harddisk til din bærbare computer


Bærbare computere er bærbare, godt for de fleste opgaver og bære den ene er en god måde at møde andre mennesker med bærbare computere. En ting de undertiden mangler er en stor mængde af datalagring. Hvis du har en gammel desktop harddisk, men du kan nemt tilslutte den til din bærbare computer for ekstra lagerplads. Du kan gøre dette ved enten at købe en konverter, som netop vil tilslutte din harddisk til din bærbare computer, eller ved hjælp af et kabinet, som vil forbinde og beskytte din harddisk, så du kan transportere det nemt.

Instruktioner

Ved hjælp af en konverter

1 Finde ud af, hvad slags harddisk, du har. Der er to hovedtyper: SATA (Serial ATA) og PATA (Parallel ATA, også kendt som IDE). SATA-drev har små, wafer-lignende stik bag og IDE-drev har to rækker af 20 små, metal ben.

2 Søg online efter en SATA eller IDE til USB (Universal Serial Bus) konverter, afhængigt af hvad din harddisk er. Enhver laptop skal have mindst én USB-stik, men du bør se gennem manual for at se om du har USB 1.0 eller 2.0-porte og kigge efter en kompatibel stik. Enhver computer lavet i det sidste år eller to skal have 2.0-porte. Hvis du har problemer med at finde en konverter prøve www.newegg.com. Det skal koste mindre end $ 20.

3 Slut konverteren til din harddisk og til USB-porten på den bærbare computer. Konverteren bør komme med en strømforsyning så godt. Læs manualen og tilslut strømforsyningen som anvist.

Brug af et indelukke

4 Kontroller, hvilken slags harddisk, du har. Der er to primære typer: SATA (Serial ATA) og PATA (Parallel ATA, også kendt som IDE). SATA-drev har små, wafer-lignende stik bag og IDE-drev har to rækker af 20 små, metal ben.

5 Søg online, eller ved en computer butik, til enten en SATA eller IDE ekstern USB-harddisk kabinet. Anlæggene bør være relativt billige (omkring $ 20). Der er to primære størrelser af harddiske: 2,5 inches og 3,5 inches. Laptop drev er 2,5 '' og desktop drev er 3,5 '', så sørg for at have den rigtige størrelse, når de køber din indhegning. Der er også forskellige USB-porte, tjek din bærbare dokumentation for at se, om det har 1.0 eller 2.0-porte og få den passende kabinet. Indkapslingen skal komme med alle de ledninger, du har brug for.

6 Indsæt din harddisk ind i kabinettet. Der bør kun være én metode til at gøre dette korrekt, så se på stikkene og matche dem alle op.

7 Slut kabinettet til din bærbare computer med USB-kablet, der fulgte med kabinettet og en ledig USB-port på din bærbare computer. Der kan være en ledning så godt, eller kabinettet kan få strøm fra USB-porten. Læs manualen for at finde ud af, hvad slags magt skabet kræver. USB 2.0-porte giver normalt strøm nok til at køre et drev. USB 1.0-porte må ikke og din indhegning kan komme med en dobbelt-ledes USB-kabel, med et stik til data og en til magten. I så fald, skal du tilslutte begge hoveder i fri USB-porte.


relaterede artikler