Hvordan du øger din Macs harddiskplads

June 2

Din Mac indeholder en hel del filer og mapper, som du aldrig vil bruge - de sidder der og optage værdifuld plads på harddisken. Du kan bruge denne plads til musik, videoer og film. Hvis du har en bærbar computer, er dens harddisk plads allerede begrænsede. Heldigvis er det ikke alt for svært at frigøre nogle tiltrængte plads på din Mac harddisk.

Instruktioner

Giv mig noget Space!

1 Kopier vigtige dokumenter til et eksternt drev eller en anden backup kilde, før du sletter noget. Dette vil sikre at du altid kan gendanne slettede filer, hvis det er nødvendigt.

2 Hvordan du øger din Macs harddiskplads

Kør en søgning efter filer større end 100 MB (megabyte) i Finder ved at trykke på Kommando-F og angive dine parametre til at matche billedet nedenfor. Det er sikkert at slette store mediefiler, men ikke slette noget, du ikke er sikker på, især filer i biblioteket.

3 Hvordan du øger din Macs harddiskplads


Åbn mappen Printere i biblioteket (Harddisk> Bibliotek> Printere) og slet mapperne til printere, du ikke bruger. Disse filer kan alt omkring 4 gigabyte spildt plads. Som før, kun slette hvad du er sikker på at du ikke vil bruge.

4 Konsolider medier biblioteker (fotos, musik, videoer) på et eksternt drev for at spare endnu mere plads.

5 Hvordan du øger din Macs harddiskplads

Administrer dublerede sange i iTunes ved at vælge "Vis dubletter" i menuen Filer. Slet duplikerede filer.

6 Sørg for at din papirkurv er tom. Åbn papirkurven i Dock, tryk derefter på "tom" til fuldt ud at slette filer og spare plads.

TIPS

  • Tænk før du sletter filer, du ikke er sikker på, om du har brug for. Sørg for at du har sikkerhedskopier bare i tilfælde.