Explaination af Lenovo Laptop Display Lights

November 1

Explaination af Lenovo Laptop Display Lights


Lenovo bærbare computere har typisk otte forskellige lys nær displayet. Disse lysdioder (LED) er statusindikatorer. Disse indikatorer hjælpe brugerne fejlfinding computer problemer.

Trådløs

LED formet som en satellit er den trådløse indikator. Hvis dette lys er grønt, det trådløse netværk er tændt og klar til brug. Hvis lyset blinker grønt, er dataoverførslen sker.

Bluetooth

Bluetooth-indikatoren er en oval LED. Hvis dette lys er grønt, Bluetooth-funktionen er aktiveret.

Caps og Num Locks

Caps Lock-indikatoren er formet som en pil med et "A", som angiver caps lock er aktiveret. Pilen med et "1" inde i er antallet lås-indikatoren, der angiver antallet pad funktion kan bruges.

Drive Indikator

Drevet indikator er en cylindrisk form. Når dette lys er grønt, indikerer det et diskdrev er i drift.

Strøm og Standby

Den effekt indikator er cirkulær i form. En grøn strøm lys betyder at computeren er tændt. Statusindikatoren for Standby er formet som en halvmåne. Når denne indikator er grøn, er computeren i standbytilstand. Hvis det blinker grønt, er computeren ind eller genoptagelse fra standby.

Batteri Light

Indikatoren Batteriet er formet som et rektangel. Når batteriet lyser grønt, er batteriet i drift og har fuld effekt. Et blinkende grønt batteri lys betyder at batteriet oplades, men har tilstrækkelig magt til at fungere. En orange batteri lys betyder at batteriet oplades, men er tør for strøm. Hvis batteriet blinker orange, kræver opladning af batteriet.