Sådan oprettes, Fix & Rediger et foto

September 12

Den digitale revolution har leveret uerfarne fotografer med værktøjer til at skyde, redigere og udskrive deres egne faglige billeder. Med et digitalt kamera, fotoredigering software og en fotokvalitet printer, kan du lære at producere dine egne professionelle billeder.

Instruktioner

1 Skyd dine billeder i lys, der er jævn og ikke for lyst. Vær sikker på din kameraet er indstillet til at tage billeder under de betingelser, du er i. Hvis det er skumring, skal du sørge kameraet er tændt natten indstilling. Det er det en handling shot bruge kameraet indsats shot funktion.

2 Sammensæt dit skud holde baggrund i tankerne. Hvis det distraherer fra motivet, flytte dit skud og lad det ud. Hvis det hjælper at fortælle historien, lade den stå i.

3 Upload dine billeder til din fotoredigering software. Vælg en til at arbejde på og oprette en kopi ved at klikke på "fil" og derefter "gem som," navn din kopi og arbejde fra det. Opbevar den originale intakte i tilfælde af du har brug for at gå tilbage.

4 Beskær billedet, så du har fjernet alle distraherende elementer. Husk på emnet ikke behøver at være dødpunkt. Reglen om tredjedele siger, at en tredjedel af dit billede kan være genstand. Juster kontrast og lysstyrke til din smag. Hvis du foretrækker en sort og hvidt billede, fjerne farvemætning.

5 Løs eventuelle mangler om emnet. Du kan blande tan linjer, fjerne pletter eller hvidere tænder, alle med malerpenslen. Nu hvor du har beskåret, redigeret og rettet eventuelle fejl, har du et billede, der er klar til printeren.

TIPS

  • For de bedste resultater, udskrive dine billeder ved hjælp af højeste opløsning. Vælg papir, der er fra samme producent som din printer.
  • Hvis du ikke har fotoredigering software installeret på din computer, er der masser af redigeringsværktøjer online kan du bruge gratis.