Sådan installeres Primavera Contract Manager V13

October 4

Primavera Contract Manager V13 er et projekt management utility designet af IP System 3 og beregnet til brug med Oracle. Installation Primavera Contract Manager V13 sker ved at bruge den originale cd-rom, der fulgte med i kassen, når du har modtaget softwaren, samt at bruge produktet identifikationskode, der var på en seddel inde i samme emballage.

Instruktioner

1 Indsæt din Primavera Contract Manager V13 installations-cd-rom i computeren. Primavera setup nytte vil indlæse.

2 Klik på "Næste". Den første vindue, du vil se, indeholder servicevilkårene for Primavera Contract Manager V13 software. Det er de juridiske betingelser for brug, som du accepterer at automatisk ved at installere programmet. Klik på "Jeg accepterer" for at fortsætte gennem installationsprocessen.

3 Skriv din Primavera Contract Manager V13 sikkerhedskode ind i vinduet på skærmen. Denne kode er om registrering folder, der fulgte i kassen vil dit installerer cd. Klik på "Næste".

4 Klik på "Afslut" for at installere Primavera Contract Manager V13. Når opsætningen hjælpeprogrammet lukker, genstarte computeren for at afslutte opsætningen af ​​softwaren. Når computeren starter, vil softwaren være klar til brug.


relaterede artikler