Sådan Tilføj Billeder fra Photobucket til Craigslist annonce

December 6

Sådan Tilføj Billeder fra Photobucket til Craigslist annonce


Photobucket er en af ​​de vigtigste foto sharing sites, der kan bruges til at lagre billeder af emner, du vil sælge på Craigslist. Billeder fra Photobucket kommer ud klarere og større end hvad Craigslist foto funktion har at tilbyde. Brug det, og det vil lokke flere købere til at spørge og få et kig på, hvad du sælger.

Instruktioner

1 Opret en konto med Photobucket. Hvis du vil sælge en masse elementer så er det bedre at oprette en separat konto til dine Craigslist emner fra din personlige konto.

2 Efter at have taget billeder af dine emner uploade dem til Photobucket, helst i forskellige albums til bedre organisere dine fotos.

3 Når det er uploadet, vil du blive dirigeret til miniaturer af dine fotos. Gå over billedet med musen, og du vil opdage, at et vindue vises under billedet. Du bliver nødt til at fremhæve HTML-koden i kassen, og højreklik for at kopiere.

4 Hvis du har brug for at redigere dit billede, blot dobbeltklikke på det, og du vil blive taget til en anden side. HTML-koden vil nu være på venstre side af skærmen. Her er alt du skal gøre at klikke én gang og HTML kode vil automatisk blive kopieret.

5 Gå til din Craigslist konto og sende det element, du ønsker at sælge. Efter at have skrevet en beskrivelse af din vare, indsæt HTML-koden fra Photobucket og fortsætte med trinene. Du vil nu se din annonce med et større og bedre billede af det emne, du ønsker at sælge.

TIPS

  • Flytning dine billeder til et andet album vil få din direkte links til at bryde. Sørg for at du opdaterer links eller html-kode i din Craigslist annonce, hvis du beslutter at flytte dem.

relaterede artikler