Er Udskiftning Windows prisen værd?

February 21

Er Udskiftning Windows prisen værd?


Hjem vinduer får betydeligt slid fra miljøforhold og normal drift. Ofte en del af de anvendte i den oprindelige konstruktion materialer, vinduer viser deres alder med huller i pasform, revner i træ eller forringelse af metaller. Disse problemer forårsage højere energiomkostninger i både sommer og vinter, hvilket gør udskiftning af vinduer med en høj energi bevarelse bedømmelse værd at omkostningerne.

Køb Udskiftning Windows

Før du køber udskiftning vinduer, gøre nogle forskning i de tilgængelige muligheder samt omkostninger intervaller i dit lokalområde. Windows varierer fra meget energieffektiv til dem, der giver minimal energibesparelser. Fordi udskiftning vinduer kan forårsage en rod og være forstyrrende for husholdninger, kan du ønsker at indarbejde vindue udskiftning i en bredere plan for hjemmet remodeling.

Udgifter Udskiftning Windows

Udskiftning af vinduer i dit hjem med nye energieffektive vinduer kan koste mellem $ 7.000 til $ 20,000 dollars i 2011 værdier, ifølge Consumer Reports hjemmeside. Hvis du har ulige store vinduer, der kræver en brugerdefineret pasform, tilføje mindst 15 procent mere til estimatet. Forskellige isolerende funktioner såsom flerlags glasparti, særlige energi belægninger eller gas isolering fordyrer af vinduerne, som gør funktioner, der gør windows lettere at vaske og vedligeholde. Afhængigt af de funktioner, du vælger, kan det tage så meget som 20 år for at få dækket udgifterne til udskiftning af vinduer i opvarmning og afkøling besparelser.

Typer af Udskiftning Windows

Windows kommer i en bred vifte af muligheder. Enkelt rude, dobbelt rude, tonet og sol-belagt er et par muligheder for at overveje. Desuden kan installationsmetoder øge omkostningerne for erstatning. I en fuldstændig erstatning, vinduesrammen kommer ud og bliver erstattet med det nye vindue. Denne reparationer problemer med vand og luft lækage. Du kan også indsætte udskiftning af vinduer i eksisterende rammer, kun fjerne jambs. Du kan også lave udskiftninger med et skærf kit, der indeholder jamb liners for at sikre en god pasform.

Energibesparelser på Udskiftning Windows

Nogle af de energibesparende funktioner i udskiftning af vinduer fungerer bedre end andre for særlige situationer. Nogle vinduer, der står stigende eller indstilling solskin kan kræve nuancer eller sol film til at reducere afkøling omkostninger. Områder på den nordlige side af boliger kan have brug for tredobbelt ruder for at modvirke kolde vinter vind for at spare på varmeudgifterne. Generelt vil et typisk hus i Boston, Massachusetts, spare mellem 16 og 26 procent i årlige udgifter til opvarmning med udskiftning af vinduer. I Phoenix, Arizona, vil et typisk hjem spare mellem 6 og 35 procent i køling omkostninger årligt ifølge den Efficient Windows Collaborative hjemmeside.


relaterede artikler