Sådan oprettes en Recordset i Access 2007

June 13

En recordset er oplysningerne hentes fra din Access database ved hjælp af en forespørgsel. Et Recordset kan indeholde en række eller flere tusinde rækker med data. En Recordset kan bruges i en Access rapport, eller du kan bruge det på din hjemmeside. Recordsæt er skabt ved hjælp af guiden Access forespørgsel. Guiden opstiller borde og kriterierne for recordset forespørgsel. Dette er til gavn for mennesker, der bruger Adgang til at gemme vigtige virksomhedsdata.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på din Access-database fil. Dette indlæser software og åbner din database fil samtidigt.

2 Klik på fanen "Opret". I denne adgang fane, skal du klikke på knappen "Query Design." Dette åbner en guide vindue. Det første vindue viser alle tabellerne i din database.

3 Dobbeltklik på hver tabel, du vil bruge til postsættet. Når du dobbeltklikker på et bord, guiden føjer den til din forespørgsel. Klik på "Luk", når du er færdig med at tilføje tabellerne.

4 Træk og slip hvert felt, du vil inkludere i postsættet til elnettet nedenfor. Hvis du vil filtrere postsættet og kun returnere nogle poster fra bordet, skal du indtaste filteret i afsnittet "Kriterier". For eksempel, hvis du ønsker at kun returnere kunder med en sidste navn "Alt," enter "alt" i afsnittet "Kriterier" af "Last Name" feltet.

5 Klik på knappen "Gem". Skriv et navn til din forespørgsel i dialogboksen. For at teste den nye forespørgsel, skal du klikke på knappen "Kør". Dette giver dig en forsmag på postsættet.


relaterede artikler