Hvordan at vide, hvis MacBook har en mini Display eller en Mini DVI

February 1

Hvordan at vide, hvis MacBook har en mini Display eller en Mini DVI


Siden udgivelsen af ​​MacBook bærbare computer, har Apple redesignet enheden et antal gange. Ældre MacBook-computere har LCD-skærme og Mini DVI-porte til eksterne display-forbindelser, mens nyere MacBook-computere har LED skærme og Mini DisplayPort-porte til ekstern skærm tilslutninger. Hvis du ønsker at vide, hvilken type port MacBook har, kan du finde ud af ved at undersøge havnen og ved at kontrollere, hvilken type skærm panel MacBook har.

Instruktioner

1 Find porten på siden af ​​MacBook udpeget af et symbol, der ligner et rektangel med en linje på hver side. Det er computerens skærm stik.

2 Undersøg display-stikket. Hvis porten har to rækker af pin stik, er det en Mini DVI-port. Hvis porten har en hvid bar går gennem det vandret, er det en Mini DisplayPort. Hvis du stadig er usikker hvilken type stik du har, gå videre til trin tre.

3 Klik på "Apple" ikonet i computerens menulinjen, og vælg muligheden "Om denne Mac". Klik på "Mere info ..." knappen for at starte System Profiler nytte. Klik på "Hardware" valgmulighed, efterfulgt af "Grafik / skærme" valgmulighed. Opført under de "Displays:" overskrift vil være den type skærm bruges med din MacBook. Hvis skærmen er et LCD-panel, stikket er en Mini DVI-stik. Hvis skærmen er en LED-panel, stikket er en Mini DisplayPort-stik.


relaterede artikler