Sådan Gør din egen gratis hjemmeside med Kanaler

October 29

Sådan Gør din egen gratis hjemmeside med Kanaler


Gør din egen hjemmeside tager tid og kendskab til flere internet udtryk som "hosting" "domæner" og "upload", selvom enhver kan bygge et chatroom hjemmeside med lidt tålmodighed. Der er betalt måder at bygge denne form for hjemmeside, men betaler en web-hosting firma kunne kunne koste dig hundredvis af dollars om året. Heldigvis er der en bedre måde. Du kan opbygge en hjemmeside med chatrooms gratis.

Instruktioner

1 Tilmeld dig med en gratis hosting selskab ved at gå til steder som Free Web Hosting: Anmeldelser Bedømmelser og mere. Du skal bruge en vært til at køre hjemmesiden. Prøv at sammenligne funktionerne i hver hosting selskab, før du vælger en til at bruge. Hvis du er ny til at lave hjemmesider, vil du sandsynligvis brug for en vært med en dedikeret kundeservice hold, som du kan ringe til. Du kan endda nødt kundeservice at være til rådighed 24-7 afhængigt af hvad tid på dagen du skal arbejde på stedet.

2 Få et gratis domænenavn ved at gå til steder som Free Web Hosting: gratis domænenavne. Denne websted lister og anmeldelser to steder, der giver væk gratis domæner.

3 Når du får domænenavnet, pege navnet til din hosting websted navneservere. Du vil blive bedt om at sætte i navneserver oplysninger, når du vælger dit domænenavn. Du skulle have modtaget nameserveradresse oplysninger i en e-mail fra hosting selskab, efter du har tilmeldt dig tjenesten.

4 Vælg en hjemmeside skabelon. Wordpress er en nem platform at bygge websites. Har en online søgning efter "Free Wordpress Temaer" for at blive dirigeret til en samling af temaer, du kan bruge til webstedet. Vælg det tema, du kan lide, og uploade den til din vært. En nem måde at uploade en Wordpress skabelon med en masse er at bruge Fantastico. Du kan uploade Wordpress uden det, for nyere brugere, kan Fantastico gøre tingene enklere. Se om din gratis hosting selskab kommer med Fantastico. Efter alt er uploadet, bør du ende op med en tom side.

5 Installer Wordpress chatroom plugin. Gå til WP-Live-chat plugin site. Hent plugin til din harddisk. Gå til din vært og uploade plugin til din hjemmeside.

TIPS

  • Hvis du vælger at bruge en anden anden end Wordpress website bygning platform, vil det være nyttigt at kontrollere, om din hosting plan kommer med en pre-installeret chatroom script. Du kan installere et chatroom, ved at klikke på en knap. Ring kundeservice for at finde ud.
  • Du kan også bruge Chattersonline at installere en chatroom hjælp af en kode, hvis din host understøtter java.
  • Det er godt for hjemmesider bygget ved hjælp Dreamweaver.

relaterede artikler