Sådan Design en Quilt mønster med Photoshop

July 20

Sådan Design en Quilt mønster med Photoshop


Adobe Photoshop er et populært billedredigeringsprogram. Du kan bruge Photoshop til at gøre quilt mønstre. Disse kan vises som baggrunde til hjemmesider, som mockups for rigtige quilt design, eller en række andre anvendelser. Photoshops marquee værktøjer giver dig mulighed for at skabe figurer af bestemte størrelser, der kan bruges til at danne den samlede quilt mønster.

Instruktioner

1 Åbn Adobe Photoshop og oprette et nyt lærred med en bredde på 12 inches og højde på 12 inches. Indstil opløsningen til 72 pixels per tomme. Dette vil være en kvadrat af dynen. Sæt baggrundsfarven til hvid.

2 Brug det rektangulære markeringsrammeværktøj til detaljer dynen pladsen. Vælg værktøj fra værktøjslinjen, og fra "Style" dropdown menu i indstillingerne for værktøjet vælge "Fixed Size". Angiv en bredde på 3 inches og en højde på 12 inches.

3 Klik på lærredet for at skabe den presized kassen. Flyt boksen længst til venstre af pladsen, så det flugter med kanterne. Vælg maling-spand værktøj i værktøjslinjen til farve i rektanglet enhver farve du ønsker.

4 Gentag trin 2 og 3 for at oprette en anden rektangel men placere denne ene på højre side af dynen panelet. Giv det samme farve som før, eller en ny, hvis du ønsker det.

5 Oprette to nye rektangler med en højde på 3 inches og en bredde på 6 inches. Anbring disse i midten af ​​panelet foroven og forneden. Farve dem som du ønsker. Dit første quilt panel er nu færdig.

6 Opret en ny lærred ved at vælge "Filer> Ny" med de samme indstillinger som den første. Dette vil være din alternative panel. Opret en firkantet hjælp af rektangel markeringsrammeværktøj med dimensioner på 6 inches med 6 inches. Placer den i den døde midten af ​​panelet og give det en farve.

7 Beslut hvor stor du vil have din dyne skal være. Opret en ny lærred med de relevante dimensioner. For eksempel vil en 5 fod med 5 fod quilt være 60 inches med 60 inches.

8 Gå til din første lærred og tryk på "Ctrl A" for at vælge alle, og tryk derefter på "Ctrl C" for at kopiere. Flyt til din fuld størrelse dyne og tryk på "Ctrl V" for at indsætte dynen pladsen. Placer den i øverste venstre hjørne. Tryk på "Ctrl V" igen og placere pladsen øverst til højre. Gentag denne proces for de fire hjørner.

9 Gå til dit andet panels lærred og gentag vælge alle, og kopiere procedure. Klik på fuld størrelse quilt lærred og indsæt alternativ panel i. Gentag denne proces så ofte som nødvendigt og placere dem ved siden af ​​hjørnerne, du indført i trin 8. Kopier og sæt begge quilt paneler efter behov og veksle deres placering indtil hele din dyne er færdig.

TIPS

  • Du kan veksle den retning af enhver panel ved hjælp af "Free Transform" eller "Roter" værktøj. Sørg for at du rotere alt på 90 grader eller 180 graders vinkler, så der er ingen vinklet kvadreret. Dette annoncer variation og interesse for dit mønster.