Sådan installeres en Halo MediaWiki Extension

November 22

MediaWiki er et populært freeware hjemmeside værktøj udviklet af Wikimedia Foundation, der bruges til at oprette og administrere wiki databaser såsom Wikipedia. MediaWiki er kompatibel med en lang række udvidelser, der forbedrer standard wiki funktionalitet. Halo udvidelse er en add-on til semantisk MediaWiki der muliggør støtte til et stort fællesskab af brugere. Denne udvidelse blev udviklet som en del af Projekt Halo, et forsøg på at skabe et digitalt ræsonnement, der kan svare på videnskabelige spørgsmål.

Instruktioner

1 Download Halo extension arkiv fil fra Semantic Enterprise Wiki hjemmeside. Uddrag indholdet af ZIP-fil i en separat mappe på din computer.

2 Kopier Halo "implementering" mappe ind i MediaWiki installation bibliotek af din hjemmeside.

3 Download Deployment Framework arkiv fra Semantic Enterprise Wiki hjemmeside. Uddrag indholdet af ZIP-fil i en separat mappe på din computer.

4 Kopier indholdet af hele mappen ind i MediaWiki installation mappe på din hjemmeside.

5 Åbn kommandolinjen værktøjet fra kontrolpanelet på din hjemmeside, og skriv følgende kommando efterfulgt af "Enter" -tasten:

<Mw-dir> htdocs \ MediaWiki \ indsættelse \ værktøjer>

6 Installer Halo udvidelse ved at indtaste følgende kommando efterfulgt af "Enter" -tasten:

smwadmin -i smwhalo

7 Åbn Vedligeholdelse mappe ved at skrive følgende kommando og trykke på "Enter" tasten:

<Mw-dir> \ extensions \ SemanticMediaWiki \ vedligeholdelse

8 Skriv følgende kommando efterfulgt af "Enter" tasten for at opdatere MediaWiki mappe og færdiggøre installationen Halo:

php SMW_refreshData.php


relaterede artikler