Sådan Burn en dvd på en CDRW drev

November 24

Sådan Burn en dvd på en CDRW drev


Brændende en digital video disc (DVD) uden en dvd-brænder er næsten umuligt. Der er dog stadig en måde at få dine DVD-film på en standard skrivbar compact disc (CD-R) eller genskrivbare CD (CD-RW) ved hjælp af din cd-brænder. Ved hjælp af en populær applikation, kan man nemt sikkerhedskopiere en film til en video compact disc (VCD). Den eneste forskel mellem en VCD og en normal DVD er, at en VCD ikke kan afspilles i alle DVD-afspillere.

Instruktioner

Sådan Burn en dvd på en CDRW drev

1 Hent prøveversionen af ​​Cucusoft AVI til VCD Converter Pro. Genstart computeren, når installationen er færdig.

2 Find din video-fil. Denne fil skal være i et af følgende formater: Mpeg / Mov / RMVB / DivX / AVI.

3 Start Cucusoft AVI til DVD Converter Pro. Sørg for at have en tom CD-R eller CD-RW i CD-R eller CD-RW-drev på din computer.

4 Klik på "Til VCD" -fanen øverst på ansøgningen. Klik derefter på "Åbn / Tilføj", og finde den videofil, du ønsker at brænde.

5 Klik på den store knap "Konverter og Burn" i nederste højre hjørne af ansøgningen. Processen vil først konvertere din video, så brænde det til disken.

TIPS

  • Den Cucusoft Værktøjet giver mange avancerede muligheder for at styre produktionen af ​​din video-fil, som f.eks billedformat og kvalitet.
  • VCD'er er spilbare på computere og de fleste moderne dvd-afspillere. Spørg din DVD-afspiller specifikationer for at sikre det spiller VCD.
  • Check med din lokale love om kopiering / brænding af ophavsretligt beskyttet indhold.
  • Afhængig af størrelsen på din video, kan ansøgningen bede dig om at indtaste flere diske under den brændende fase.

relaterede artikler