Sådan Maksimer en Google-søgning

October 23

En Google-søgning virker som den simpleste opgave i verden. Indtast din forespørgsel, søg. Nemt, ikke? Tro det eller ej, er der måder at gøre det endnu nemmere. I stedet for at vade gennem endeløse sider af søgemaskine hits, lære disse nyttige genveje til honing enhver Internet jagt.

Instruktioner

1 Kend notation. En af de vigtigste faktorer i en Google-søgning er den måde, du skriver din anmodning. For eksempel, hvis du blot indtaste navnet Joe Smith, får du hits om alle altid nævnt Joe eller Smith eller var en smed eller lyttet til Cotton Eye Joe ... du får billedet. Hvis du placerer citater omkring dine søgeord, vil Google vide, at du kun på jagt efter den eksakte sætning "Joe Smith" og intet i mellem. En streg foran et ord indikerer, at Google bør undgå det ord. Hvis du får en masse hits til en bar Joe Smith, og du ønsker en person, bruge denne teknik til at gøre alle disse uønskede resultater forsvinder: "Joe Smith" -Bar.

2 Hjælp Google hjælpe dig. Hvis ovenstående notation stadig virker lidt for kompliceret, vil Google faktisk indsætter disse funktioner for dig. Klik på "Avanceret søgning" ved siden af ​​søgeknappen og udfyld de relevante felter i henhold til dine ønsker. De nyttige prompter sige ting som "Find sider, der har alle disse Ord." Den avancerede søgning giver dig også mulighed for at filtrere dine resultater efter sprog, filtype og hjemmeside. Du kan endda styre, hvor mange resultater vises per Google-side.

3 Tænk uden for søgemaskinen kassen. Når du har styr på det grundlæggende, kan du få endnu mere kreative i den måde, du indsnævre din søgning. Ved hjælp af en kombination af avancerede søgefunktioner giver ofte de bedste resultater. For eksempel, hvis du ønsker at finde en dans klub i New York, skriv "dance club" "New York". Dette vil give dig hver resultat med begge de nøjagtige udtryk, du ønsker. For at tage tingene til et vanskeligere niveau, hvis du forsøger at finde Bob Smith, der er gift med Susan Jones, men ikke Bob Smith, der gik på Harvard, blot skrive: "Bob Smith" "Susan Jones" -Harvard. Du vil pludselig har 1 eller 2 sider af præcise oplysninger, du var på jagt efter.

4 Giv en lille hint. Alle notation til side, den nøjagtige ordlyd af en søgning er også meget vigtigt. Prøv at bruge den mest præcise mulige sprog. Hvis du er på udkig efter en salsa klub i din by, skal du sørge for at bruge den meget specifikke ordet "salsa", ikke blot "dans" eller "club." Hvis du ønsker at gå til en museumsgenstand, skriv "museum" i stedet for "kunst" at luge ud hits om gallerier, fine kunst skoler og andre vilkår med "kunst" i dem.

5 Få Google personlige. Google har en forholdsvis ny funktion kaldet iGoogle der giver dig mulighed for at tilpasse Google-funktioner passer til dine behov. En af de mest nyttige muligheder dette program prale er skræddersyet Google nyheder. Du skal blot tilføje en Google nyheder boks til din startside, skal du indtaste din forespørgsel ved hjælp af de ovenstående tips, og Google vil øjeblikkeligt opdatere din side med nogen nye oplysninger eller nyheder om dette emne. Denne måde, du ikke længere behøver at gentagne gange søge efter det samme emne dagligt, men lade Google gøre det for dig.


relaterede artikler