Forskellige størrelser af kopipapir

October 21

Forskellige størrelser af kopipapir


Kopi papir, også kendt som printer, dobbelt formål, multi-purpose eller laser papir, er den standard papir, der anvendes i kopimaskiner, printere og faxmaskiner. Teknisk set laser papir er til laserprintere og kopiere bruges papir til kopimaskiner, men de fleste papir i disse dage er flere formål, kunne anvendes i alle maskiner, men for de bedste resultater bør du lytte bestemt papirtype. Uanset typen af ​​papir, de alle kommer i standard størrelser til forskellige anvendelser.

8 ½ "x 11" (Letter)

8 ½ "x 11" papir, almindeligt kendt som brev-størrelse papir, er standard størrelse for alle kopimaskiner, printere og faxmaskiner. Det sælges i alle papirvarer og kontorartikler butikker, samt mange apoteker og supermarkeder, i bunker (mængder) på 500 ark. Letter-papir bruges til de fleste dokumenter, herunder breve, fax forsider, kontor notater og nyhedsbreve. Denne størrelse er også praktisk til at forberede brochurer eller foldere eller andre dokumenter, der er foldet i tredjedele.

8 ½ "X14" (Legal)

8 ½ "X14" er den anden mest almindelige størrelse papir, der er kendt som juridisk størrelse. Standard kopimaskiner, printere og faxmaskiner omfatter en separat papirbakke for denne størrelse papir. Da dette ikke er standard størrelse, skal du vælge det i udskriftsindstillingerne på din computer, når du er klar til at udskrive. Det er den samme bredde som brev-papir, men 3 inches længere til udskrivning, som navnet antyder, juridiske dokumenter såsom kontrakter og beedigede erklæringer. Dette papir størrelse kan også bruges til udskrivning brochurer, take-out menuer eller andre dokumenter, der er foldet i tredjedele; det ser det samme som et brev størrelse, tri-foldede dokument bortset fra at det er en smule bredere.

11 "X 17" (Tabloid)

Den tredje mest almindelige størrelse papir er 11 "X 17", også kendt som tabloid størrelse. Denne størrelse bruges til udskrivning af avissider, plakater eller grafik såsom tegninger eller kort, når typen størrelse ville være for lille til at se klart på en mindre størrelse ark papir. Mange moderne printere eller kopimaskiner har en tredje bakke oprettet til dette papirformat, eller i det mindste, bakken til Legal-papir kan indstilles i større størrelser.

Ikke-standardstørrelser

Langt mindre almindelige størrelser af papir omfatter 11,7 "X 17,7", for "tabloid bleed applikationer", når billedet af en tabloid-størrelse dokument går lige til kanten af ​​siden, og 12 "x 18" og 13 "X 19" for større dokumenter, herunder tegninger eller meget detaljerede brochurer eller plakater.


relaterede artikler