Sådan oprettes en PDF-fil i Java

October 23

Portable Document Format (PDF) blev oprettet i begyndelsen af ​​1990'erne af Adobe. Den primære motivation bag oprettelsen af ​​PDF-format var at gøre visning af skrivebeskyttede filer til rådighed for både Microsoft og Macintosh-systemer. PDF-formatet vundet sådan popularitet, at det formelt blev vedtaget som en international standard i 2008. Siden vedtagelsen som en standard, er antallet af fil biblioteker og programming interfaces til rådighed til at manipulere PDF-format steget. Den iText open source-projekt er opstået for at tillade Java programmører til at gemme og manipulere data dokumenter til PDF-format.

Instruktioner

1 Download frit tilgængelige iText PDF manipulation bibliotek for Java (se link i afsnittet Ressourcer nedenfor).

2 Medtag standard FileOutputStream og IOException klasser fra java.io.

biblioteket samt com.lowagie.text. Og com.lowagie.text.pdf.PdfWriter biblioteker fra lowagie java biblioteker.

3 Instantiere et nyt dokument klasse objekt. I dette eksempel vil dokumentet være grundlæggende, men du kan også videregive andre oplysninger (eller dokumenter) til denne instans af klassen til at skrive til PDF.

Dokument myDocument = ny Document ();

4 Få en instans af PdfWriter klassen med de grundlæggende dokument og et håndtag af en ny FileOutputStream objekt, der indeholder navnet på prøvens PDF-fil, der oprettes.

prøve {

PdfWriter.getInstance(document,
new FileOutputStream(\"myJavaPdfFile.pdf\"));

5 Åbn dokumentet bliver skabt og tilføje et nyt afsnit til filen. IO undtagelser for både IO strøm samt dokumentet strøm håndteres efter at dokumentet objekt manipulation.

document.open ()

document.add (ny § (\ "Hello World. Jeg skrev dette i Java !! \"))

}

catch (DocumentException de) {
System.err.println(de.getMessage())

}
catch (IOException ioe) {
System.err.println(ioe.getMessage())

}

6 Luk dokumentet og se den nye PDF-fil.

document.close()

}

}

TIPS

  • Den iText JAVA API er i stand til at gøre komplekse PDF-fil manipulation til også at omfatte at tilføje dine egne vandmærker til dokumenter og RTF og HTML-fil manipulation.
  • Adobe giver også en JAVA API, der udfører lignende funktioner til iText API.