Hvordan kan man se, når du har tilmeldt dig på Roblox

July 14

Hvordan kan man se, når du har tilmeldt dig på Roblox


Roblox er en hjemmeside, hvor overvågede børn kan spille spil og underholde sig selv online. Medlemskab er gratis og børn skal have tilladelse fra deres forældre før deltagelse i stedet. De spil og fora på Roblox er modereret af Roblox medarbejdere; upassende adfærd og / eller samtaler er forbudt og enhver, der vælger ikke at følge reglerne ender med en opsagt konto, og kan ikke bruge Roblox længere. Tilmelding tager kun et par minutter, og det er nemt at fortælle, når din konto er oprettet.

Instruktioner

1 Gå til Roblox hjemmeside for at oprette en konto. Klik på "Login" linket og derefter indtaste din fødsel måned og år, og klikke på "Fortsæt".

2 Klik markeringen for "Boy" eller "Girl" og derefter klikke på "Fortsæt". Opret et tegn navn ved hjælp mellem tre og 20 tal og bogstaver, før du opretter en adgangskode. Dit password skal være mellem seks og 20 tegn og indeholde mindst fire bogstaver og to numre.

3 Klik på "Tilmeld". Indtast din e-mailadresse og klik på "Ok, Udført" for at fuldføre din registrering. Du ved du med held sluttede, når du er taget tilbage til startsiden og se "Hej dit brugernavn" øverst på siden ved siden af knappen "Logout".

TIPS

  • Du kan også fortælle, at du har tilmeldt, når du klikker "Login" og indtaste dit brugernavn og password med succes.

relaterede artikler