Hvordan at opretholde privatlivets fred på Facebook

July 13

Facebook tilbyder mange forskellige muligheder, der giver brugerne mulighed for at tilpasse og privatisere deres profil. Hvis du er ny til Facebook og ved ikke, hvordan at privatisere dine profilindstillinger, nedenfor angiver de mest almindeligt anvendte indstillinger, der vil tillade dig at tilpasse, der ser din profil, og hvor meget de ser.

Instruktioner

1 Beslut hvilken grad af beskyttelse af personlige oplysninger, du ønsker at bevare. På din "Profil" skal du klikke på linket "Privacy" i øverste højre hjørne af skærmen.

2 Vælg, hvem du ønsker at se din profil og personlige oplysninger ved at klikke på linket "Profil". Den "Basic" fanen kan du tilpasse, hvem der har adgang til din profil, statusopdateringer, billeder tagget af dig, videoer tagget af dig, din venneliste og din personlige, arbejde og uddannelse information. Hver sektion kan tilpasses, så du kan vælge en anden grad af privatlivets fred for hver funktion.

3 Beslut hvem du ønsker at se dine kontaktoplysninger ved at vælge "Kontaktoplysninger" fanen placeret i toppen af ​​den "Privacy profil" side. Denne fane giver dig mulighed for at vælge, hvem du ønsker at se dit IM skærm navn, telefonnummer, adresse, hjemmeside og e-mail-adresse. Denne del af privatindstillinger er af særlig betydning. Tænk grundigt over notering kontaktoplysninger såsom dit telefonnummer og adresse. Medmindre du opretholde meget stram styring af, hvem der har adgang til din profil, og hvem dine venner er, er det ikke anbefales at skrive denne type information på internettet.

4 Beslut hvordan du ønsker at blive indekseret på internettet ved at vælge linket "Søg" på "Privacy" side. Du kan vælge at være anonym ved at fjerne markeringen i boksen "Public oversigt", og du kan vælge, hvem der kan se dit billede, se din venneliste, sende dig e-mail, og tilføje dig som ven så godt.

5 Styr din news feed og mini-feed. Nyheder feeds og mini-feeds offentliggøre oplysninger om din aktivitet og aktiviteten af ​​dine venner på Facebook. Når du ændrer din profil, status, skrive på en vens væg, kommentere et billede eller tilføje et program, er det offentliggjort i alle dine venners news feeds og i din news feed og mini-feed. Du kan vælge, hvilke handlinger der er offentliggjort, og hvilke der ikke ved at vælge linket "News Feed og Mini-Feed" på "Privacy" side.


relaterede artikler