Sådan foretages fejlfinding en bærbar batteri

May 6

Sådan foretages fejlfinding en bærbar batteri


Laptop batteri-teknologi er blevet forbedret i de seneste år. Men alle bærbare batterier har et endeligt antal gange de kan oplades. Dette kan være så lav som 500 gange. Den oftest problem med en bærbar batteri er en manglende evne til at holde en afgift. Batterier kan mislykkes på grund af en AC-adapter, et systemkortfejl --- eller batteriet blot at blive gammel. Fejlfinding et batteri involverer udforske disse tre områder.

Instruktioner

1 Slut den bærbare computer til strømforsyningen og strømforsyningen til vekselstrøm, og kontrollere den bærbare computer udfører normalt. Lad batteriet oplade i et par timer. Fjern AC strøm og hvis den bærbare computer ikke kører der er et problem med AC-adapteren, bundkortet eller batteri.

2 Slut den bærbare computer til magten igen. Kontroller, at alle forbindelser er sikre, at afbryderknappen og strømadapter er tændt Sørg for, at du bruger den strømforsyning, der fulgte med da bærbare computer til at kontrollere AC adapter funktioner. Oplad den bærbare computer igen og fjerne opladeren. Hvis den bærbare computer ikke oplade problemet sandsynligvis med systemkortet eller batteriet, ikke AC-adapteren.

3 Tilslut strømforsyningen igen. Fjern batteriet, og start computeren. Hvis computeren kører, AC adapteren og systemkortet sandsynligvis fint, problemet er med batteriet. Men hvis strømindikatoren aktiveres, og den bærbare computer ikke; systemkortet kan have svigtet. Tag den bærbare computer til reparation.

4 Sæt batteriet i den bærbare computer, hvis du har fjernet vekselstrømsadapteren og systemkortet som problemet (ved at følge de foregående trin.) Tilslut strømforsyningen og prøv at oplade batteriet. Afbryd strømforsyningen og starte computeren. Hvis computeren ikke vil starte, problemet er med batteriet.


relaterede artikler