Sådan fjernes en computer Casing

February 23

Sådan fjernes en computer Casing


Hver computer er bygget inde i en sag, der holder alle de komponenter tæt sammen og beskytter computeren mod statisk elektricitet og andre bekymringer. Der er mange tilfælde formater til ultrasmå computere, men standarden tilfældet for de fleste stationære computere er ATX-stil tilfældet, enten som et tårn eller en stationær design. Uanset format eller størrelse, de fleste tilfælde åbnes på en lignende måde.

Instruktioner

1 Sluk for computeren. Tag alle ledninger fra bagsiden af ​​computeren. For at være sikker, tage strømkablet så godt. Læg computeren på siden.

2 Fjern fra to til seks eller flere case skruer. De er normalt Phillips skruer og er omkring kanterne af huset.

3 Fjern eventuelle låse og skubbe nogen knapper holder tilfældet på plads. Nogle tilfælde har håndtag på den side, som du skal skubbe at fjerne en sidedør; andre tilfælde har håndtag på toppen og bunden, som du skal skubbe til løft sagen. Hvis sagen har en sidedør, der kommer ud, skal du muligvis fjerne en anden dør på den anden side. Der er mange forskellige typer af sager: Nogle bare har døre, der kommer ud, andre har et chassis og åbne som en bil hætte og andre har en hel ramme der løfter off. Din manual skulle give dig mere information om hvordan jeres værker; ellers prøv alle ovenstående, indtil du kan få adgang til indersiden af ​​computeren.


relaterede artikler