Hvordan man opbygger Links til et websted

January 26

Et af de vigtigste aspekter af Search Engine Optimization (SEO) er evnen til at opbygge "backlinks" til din hjemmeside. Disse links kan komme fra en række forskellige kilder, herunder link mapper, blog kommentere, læsere linker til din hjemmeside fra deres personlige hjemmesider og via sociale netværkssider som Facebook og Digg. At lære at få værdifulde backlinks er en integreret del af enhver hjemmeside succes, og derfor forstå, hvordan at få links er af allerstørste vigtighed.

Instruktioner

Building Links Brug Link Directories

1 Find link mapper ved at søge online ved hjælp ordene "Link vejviser." Du kan også søge efter links på dit websted i kategorien ved at tilføje et søgeord til din søgning som "Havearbejde Link Directories" eller "Lov Link Directories."

2 Besøg hver link-bibliotek fra dine søgeresultater. På hver mappe kigge efter det link der hedder noget i retning af "Send dit websted" eller "Indsend dit URL" og klik på dette link.

3 Indtast oplysninger om dit websted, såsom webstedets navn, webadressen (URL) for webstedet og en beskrivelse af det. Du skal også indtaste den kategori for dit websted, såsom "Web Design" eller "Teknisk blog." Send dit websted til den mest passende kategori, eller det kan blive nægtet.

4 Tjek din e-mail-adresse, efter at indsende dit websted oplysninger, som nogle mapper kræver, at brugerne til at klikke på et bekræftelseslink at fuldføre indsendelse processen.

Building Links Brug af Blog kommentar

5 Søg efter relaterede blogs, der bruger søgemaskiner, såsom "Havearbejde Blog", hvis du har et websted om havearbejde. Links på blogs i dit websteds område af ekspertise vil hjælpe placere dit websted højere.

6 Besøg blogs, der dukker op fra din søgning. Besøg et par historier på hver blog og efterlade informative kommentarer om de udstationerede historier. Det er afgørende, at kommentarer føje til samtaleemne at sikre, at moderator giver dine kommentarer skal bogføres.

7 Udfyld kontaktoplysningerne og omfatter din hjemmesides URL i "hjemmeside eller URL" feltet i kommentar sektionen, som regel placeret lige over kommentarfeltet.

Modtag backlinks Brug Forums

8 Søg efter "Forums" via de store søgemaskiner, mens herunder din hjemmeside interesseområde, som "GPS Forum", og besøge hvert link, der viser op.

9 Opret en konto for hvert forum, og i brugerens kontrolpanel, vælge at tilføje en "Signatur". I signaturfeltet, indeholde et link til din hjemmeside. Når du sender en forum tråd eller et svar på en andens tråd, vil du modtage en backlink via din signatur.

10 Tjek forum reglerne før du sender. Nogle fora kræver et minimum antal stillinger, før du kan tilføje en signatur eller før det vil vise sig. Når du når dette niveau, vil dine ældre indlæg automatisk at udfylde med din underskrift, sammen med dine nye indlæg.

Modtag backlinks Brug Social Networking

11 Installer social bookmarking på din hjemmeside. Wordpress, Joomla og andre populære website bygning programmer tilbyder nemme at installere plug-ins til social bookmarking. Social bookmarking programmer bruges til at bogmærke en bestemt link fra en hjemmeside på de sociale netværkssider af dit valg.

12 Find ud af om din web design software tilbyder en plug-in ved at skrive navnet på det program og "Social Bookmark Plug-in", for eksempel, "Wordpress Social Bookmark Plugin." I de fleste tilfælde er disse blot downloads, der kommer med installere "læse mig" filer.

13 Installer social bookmarking ansøgning og sørg de mest populære steder er inkluderet, såsom Facebook, Digg, MySpace, Del.ic.io, og Twitter. De fleste programmer kan du vælge, hvilke sider der skal medtages i dine indlæg.

14 Opfordre dine brugere til at sende dit websted oplysninger til de populære netværkssider.

TIPS

  • Skrivning fremragende indhold eller være den første til at rapportere om en interessant historie kan også bringe backlinks fra andre websteder, der støtter dine indlæg.
  • Må ikke linke til FFA (free-for-all) hjemmesider, der er websteder, som giver enhver link indsendt til at blive vist på hjemmesiden, ofte uden selv at kontrollere den type indhold, blive sendt. De ses som spam af Google og kan forårsage dit websted til at blive straffet eller endda banned.Do ikke betale for backlinks. Steder tilbyder billige links er svindel eller giver meget ringe værdi. Tilbring tid til at opbygge din egen kvalitet backlinks fra websteder på dit eget websted niche, og du vil rangere højere end andre konkurrerende sites.