Sådan får en Ugly Doll konto

December 14

Sådan får en Ugly Doll konto


Ugly Doll er en hjemmeside, der giver brugerne mulighed for at oprette og købe grimme dukker. Hvis du er en fan af Ugly Dolls og ønsker at oprette en konto med det websted, du er nødt til at foretage et køb. Ugly Doll bruger en hjemmeside kaldet Shopatron at styre sin online-butik; Shopatron styrer hundredvis af websteder. Hvis du har handlet på en hjemmeside, der bruger Shopatron at styre deres websted skal du allerede har en konto hos Ugly Doll. Hvis du ikke gør det, kan du oprette en ved at gøre et Ugly Doll køb.

Instruktioner

1 Gennemse den grimme Doll hjemmeside og oprette eller købe en Ugly Doll for dig selv. Tilføj dukken du ønsker at købe til din taske.

2 Gå til din taske. Sørg for at alle de elementer i din taske er korrekte, og klik på "Checkout." Indtast din e-mailadresse og klik på "Fortsæt".

3 Indtast dit navn, adresse og telefonnummer. Indsend dine oplysninger ved at klikke på "Fortsæt". Vælg den type forsendelse du ønsker for din Ugly Doll og indtast din kreditkortoplysninger, leveringsadresse og oprette en adgangskode til din konto.

4 Indsend din ordre. Dette vil bekræfte, færdiggøre dit køb og oprette din konto. Fra dette punkt kan du klikke på linket "Min konto" på den grimme Doll hjemmeside og indtaste din e-mail-adresse og adgangskode for at logge ind på din konto.