Kan du skrive i en PDF-fil?

January 8

Der er flere måder at skrive i en PDF, afhængigt af om du har oprettet filen, eller hvis forfatteren af ​​de oprindelige PDF-fil tildelte tilladelser i dokumentet tillader at der foretages ændringer. Adobe, der skabte PDF-format, placerede Skriveindstillinger i sin high-end PDF editor Acrobat, selvom den gratis Adobe Reader har også nogle skrive kapaciteter.

Brug af Typewriter

De mest enkle midler at skrive kopi til en PDF-fil ved hjælp af Acrobat er "Skrivemaskine" værktøj i Acrobat værktøjslinje. Hvis knappen skrivemaskine ikke vises i værktøjslinjen, vælg "Vælg Funktioner", "Skrivemaskine" og til sidst "Show Skrivemaskine." Ved at klikke på ikonet skrivemaskine ændrer markøren til en I-bar for at indsætte tekst, hvor du klikker. Du kan vælge den skrifttype og skriftstørrelse i værktøjslinjen. Skrivemaskinen giver dig mulighed for at skrive i noter, tilføjelser og særlige overskrifter, du ønsker som en del af PDF, herunder svar i former, der ikke er interaktiv.

Rettelse tekst

Den "Touch-Up Tekst" værktøj i Acrobat kan du ordne i sidste øjeblik tastefejl, før du sender fra PDF til kunder eller kolleger. Det er vist i værktøjslinjen som en skyggefuld "T" med teksten I-bar ikon. Med touch-up værktøj, du bruger markøren til at vælge den tekst, du vil lave, så skriv korrektionen. Teksten erstattes i samme skrifttype og størrelse som originalen. Hvis du ikke har oprettet dokumentet, kan du foretage rettelser, hvis du har den samme skrifttype på dit system, som oprindeligt blev indlejret i teksten.

Gør Kommentarer

Hvis du gennemgår et udkast PDF-dokument med Acrobat, kan du bruge kommentar- og tekst edit redskaber til at omfatte noter med dokumentet. En "Sticky Note" placerer en gul dialog ballon, hvor du klikker, og et notat åbnes op, hvor du kan indtaste dine kommentarer. Andre kommenteringsværktøjer indeholder en tekst highlighter, et call-out box og forskellige grafiske opmærkninger såsom ovaler, pile og linjer, du kan trække på dokumentet. Der er også en tekstredigering markup værktøj, der giver dig mulighed for at foreslå ændringer gennem cross-outs, understregninger, indsættelse mærker og højdepunkter. Hver markup har en tekstboks for at tilføje dine kommentarer. Disse kommentarer er på et separat lag fra den oprindelige PDF. Du kan vælge at se dokumentet med eller uden bemærkninger, se kommentarerne separat i en liste og udskrive kommentarer adskilt fra det oprindelige dokument.

Formularer i Reader

Hvis skaberen af ​​en PDF-formular har gjort det muligt for interaktive formularer funktionen, kan enhver bruger af Reader udfylde formularen på skærmen. Du skal blot klikke på et svar plads i form, og en tekstboks vises sammen med ikonet tekst. Formularer kan indeholde én-posteringer, eller en boks til længere tekst, samt knapper, afkrydsningsfelter og drop-down valg.

I en kommentar i Reader

Når de søger en gennemgang af et udkast til et dokument, kan forfatteren aktivere kommentering så dem med kun Reader har samme adgang til markup og kommenteringsværktøjer som bruger af Acrobat. Vælg "Kommentarer: Aktiver for kommentar og analyse i Adobe Reader" fra Acrobat menu. Forfatteren kan også vælge "Vedhæft til e-mail-anmeldelse" eller "Vedhæft for Shared" gennemgang at indlede en styret gennemgang, der automatisk aktiverer kommentering og holder styr på, hvem du invitere til at gennemgå dokumentet, og hvem reagerer.


relaterede artikler