Sådan opgraderer en Dell 8300 Bundkort

December 30

Sådan opgraderer en Dell 8300 Bundkort


En primær årsag du ville opgradere Dell 8300 bundkort er for opdatering af CPU (central processing unit). Du kan dog, udskifte bundkortet til at opgradere ledige stik, såsom mere USB eller Firewire-porte. Uanset hvad, skal CPU'en og bundkortet være kompatible. Dell designs deres bundkort i en meget bestemt måde, så sørg for at kontrollere, at den nye bundkort vil passe og kan fastgøres inde i kabinettet.

Instruktioner

1 Tag Dell 8300, derefter lægge computeren på højre side.

2 Tryk på knapperne frigivelse på den øverste og nederste paneler af computeren, mod bagsiden. Drej venstre panel for at åbne computeren.

3 Afbryd strøm og data kabler er tilsluttet bundkortet.

4 Træk op på fanebladet placeret på siden af ​​bundkortet tættest på forsiden af ​​computeren, og skub derefter bundkortet mod forsiden af ​​computeren. Løft det op for at fjerne det.

5 Skub klip holder RAM-moduler på den gamle bundkort fra hinanden, og sæt RAM ind i RAM slots på den nye bundkort. Skub godt ned, indtil det klikker på plads.

6 Un-klip varmeafledningspladen fra den gamle bundkort, så un-klip CPU og løft den ud af stikkontakten. Hvis du bruger en ny CPU, springe dette trin.

7 Placer CPU på soklen af ​​den nye bundkort. Sænk håndtaget på højre side af soklen, og sæt den på plads.

8 Placer en lille mængde af termisk fedt på CPU, og derefter placere varmeafledningspladen på toppen af ​​CPU og klip det på plads.

9 Placer bundkortet ind i Dell 8300 tilfælde, og skub det bagud, indtil det klikker på plads.

10 Tilslut strøm- og datakabler til bundkortet og lukke computeren sagen.


relaterede artikler