Instruktioner for du adgang til BIOS

August 11

Basic Input Output System (BIOS) er den del, der starter først, når du tænder din computer. Ofte omtalt som firmware, din BIOS er gemt på en read-only memory chip knyttet til dit bundkort. Den styrer computerens hardware, bevarer grundlæggende indstillinger og støvler operativsystemet. Få adgang til din BIOS til at ændre en række indstillinger, såsom at slukke on-board video efter installation et skærmkort, indstilling computer adgangskoder og kontrollere, hvad kører dit operativsystem støvler fra.

Instruktioner

1 Sluk for computeren.

2 Tænd for computeren igen. Vær forberedt, så snart det begynder at fortsætte til Trin 3.

3 Tryk på den relevante F tast eller tastekombination for at få adgang til din BIOS, så snart producentens vises. Den særlige tast eller tastekombination afviger med producenten. Det er ofte opført på fabrikantens skærmbillede, der vises, før skærmbilledet Windows (se Ressourcer til en liste over BIOS adgang nøgler af fabrikanten).

4 Naviger din BIOS ved hjælp af din piletasterne. Rediger indstillingerne efter behov ved hjælp af tasterne, der er anført på skærmen.

5 Gem eventuelle ændrede indstillinger og afslutte din BIOS. Nøglen skal du trykke på for at afslutte varierer fra producent, men typisk noteret på skærmen.

TIPS

  • Ændring BIOS-indstillingerne, når du ikke er sikker på hvad du laver kan få computeren til ikke at køre ordentligt eller slet ikke.