Hvordan laver skrifttyper større på Photoshop

November 13

Hvordan laver skrifttyper større på Photoshop


Adobe Photoshop er et foto og grafik program med kraftfulde redigeringsmuligheder. Når man bygger projekter med Photoshops bred vifte af funktioner, at finde den hurtigste og mest effektive måde at opnå resultater er af afgørende betydning. Selv om der er mange stier til at tage for at ændre skriftstørrelse, to af de mest almindelige løsninger kræver færre klik, hjælper dig til at holde momentum.

Instruktioner

1 Vælg den tekst, du ønsker at redigere ved at dobbeltklikke på teksten ikonet for den passende lag i lag paletten. Sørg for, at teksten er fremhævet før man går videre til næste trin.

2 Naviger til teksten værktøjslinjen over din arbejdsplads, og find "Rediger tekst størrelse" ikonet. Ikonet er en lille grå "T" ved siden af ​​en større sort "T."

3 Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Rediger tekst størrelse" ikonet og indtaste den ønskede tekst størrelse eller vælge en fast størrelse fra drop-down listen.

Tastaturgenvej

4 Vælg den tekst, du ønsker at redigere ved at dobbeltklikke på teksten ikonet for den passende lag i lag paletten. Sørg for, at teksten er fremhævet før videre til næste trin.

5 Tryk på "Command" + "Shift" + ">" for at øge skriftstørrelsen med 2 point eller pixels (afhængigt af din størrelse indstillinger). For Windows skal du trykke på "Control" + "Shift" + ">."

6 Gentag trin 2 til fortsat at øge skriftstørrelsen. Tryk på "Command" (eller "Control" til Windows) + "Shift" + "<" for at formindske skriftstørrelsen.


relaterede artikler