Betydningen af ​​Computer Networking

December 25

Betydningen af ​​Computer Networking


Computer netværk er processen med at forbinde og vedligeholde et netværk af computere, der kan få adgang til og dele data med andre computere på samme netværk. En computer-netværk kan være en lille personligt netværk med meget få computere eller et stort system af sammenkoblede net såsom internettet.

Historie

Netværk som vi kender den ikke eksisterede indtil slutningen af ​​60'erne, da USA Military begyndte udviklingen af ​​ARPANET (Advanced Research Projects Agency Network), verdens første computer netværk, der er tilladt for samtidige forbindelser fra flere lokationer. Nogle af teknologi og protokoller designet til ARPANET er stadig i brug i dag.

typer

Der er tre forskellige slags computernetværk. Den mest kendte er internettet, som er en serie af sammenkoblede edb-net over hele kloden. En mindre netværk er et intranet-netværk, som er en lille privat netværk, at kun autoriserede brugere kan få adgang. I mellem de to er et ekstranet netværk, som er et intranet, der er udvidet til flere steder via en internetforbindelse.

Usage

Computer Networking anvendes i dag i boliger. Store, eller endda lille, systemer af computerne computernetværk for at interagere med hinanden. Kontorer og universiteter har store private netværk, der tillader individuelle computere, der skal tilsluttes til internettet, mens private og mindre virksomheder bruger computernetværk til at dele filer og oprette forbindelse til internettet ved hjælp af en enkelt internetforbindelse via telefonlinjer, kabel, DSL eller andre forbindelsestyper.

Trådløs og Wired

Computer netværk kan bruge både kablet (eller Ethernet) tilslutninger eller trådløse forbindelser. Alle netværk skal kablet på et tidspunkt, som den trådløse forbindelse er faktisk et sendesignal fra en kabelforbundet oprindelse, som normalt er et trådløst netværk router. Computer netværk bruges også til at sørge netværk, især trådløse netværk, er sikret mod hacking eller andre former for indtrængen. Netværk sikkerhed, beskyttelse af et netværk fra eksterne kræfter, og computernetværk normalt gå hånd i hånd.

Beskæftigelse

Computer Networking specialister er i høj efterspørgsel, med USA Bureau of Labor Statistics om, at beskæftigelse inden forventes at vokse meget hurtigere end gennemsnittet erhverv. Muligheder i edb-netværk varierer, og mens nogle arbejdspladser kræver mindst en bachelorgrad, andre kan bare brug for professionel certificering og erfaring med computere. Fælles studieretninger for folk interesseret i en computer networking karriere omfatter informationsteknologi, datalogi og telekommunikation.


relaterede artikler