Sådan Tilføj en Standalone Music Player til en MySpace-konto

March 15

Standalone musikafspillere er tilpasset flash-afspillere, der træder i stedet for standard MySpace musikafspiller. Disse spillere er normalt bruges til at skræddersy og tilpasse en spiller til brugerens smag. De er sjove og gratis at oprette online, så længe du ved at komme til de rigtige ressourcer. Oprettelsen proces er ikke en af ​​de nemmeste, da det kræver en vis tålmodighed og lidt teknisk viden, men heldigvis, med de rigtige instruktioner, du også kan tilføje din standalone musikafspiller til din MySpace-side.

Instruktioner

Upload din musik filer til Hosting

1 Gå til en gratis musik uploade websted for at være vært for dine musikfiler. (Se Ressourcer.)

2 Klik på "Upload dine filer" eller "Upload My Files" foranstaltninger, der skal omdirigeres til upload siden. Vælg knappen "Browse" og en pop-up dialogboks vindue vises.

3 Find de musikfiler, du vil uploade, skal du holde en af ​​tastaturets CTRL tasterne og fremhæve hver sang, du ønsker at uploade og klik på "Åbn". Alle sangene vil blive indlæst i stedets uploader og vil blive oprettet en URL-adresse link for hver musikfil.

4 Åbn Notesblok program på din computer, skal du skrive kunstner og navn for hver sang, derefter kopiere og indsætte hver URL-adresse linket nedenfor sangen i Notesblok for reference.

Oprettelse af Standalone Music Player

5 Access en af ​​MySpace Music Player ressource hjemmesider nedenfor. (Se Ressourcer.)

6 Rul ned til midten af ​​siden, og gennemse flash widgets eller musikafspiller skabeloner, der vil blive vist. Klik på et af MySpace flash widgets eller musikafspiller miniaturebilleder, som du gerne vil bruge til din egen standalone musikafspiller.

7 Klik på et af de farver, der vil blive vist, hvis du ønsker at ændre standard farve af flash widget eller musikafspiller skabelon, du har valgt. Klik på "OK", "Gem ændringer" eller "Musik" i toppen eller bunden af ​​farve redigering bordet for at gå videre til næste trin, og tilføje dine webadresser.

8 Kopier og indsæt hver URL-adresse fra Notesblok til bordet listen webadressen på webstedet. Skriv navn og sangtitel for hver sang i data formularer til venstre for de webadresser.

9 Klik på "Gem" handling. En HTML-kode vil blive genereret for flash widget eller musikafspiller skabelon, du har valgt, sammen med sine farver og musik URL'er.

10 Dobbeltklik inde i boksen, hvor den genererede HTML-kode vil blive vist. Højreklik på det fremhævede område i boksen, og vælg "Kopier" handling.

Tilsæt Standalone Player til din MySpace konto

11 Gå til den officielle MySpace site. (Se Ressourcer.)

12 Klik på "Safe Mode" eller linket "Rediger profil", når din MySpace-konto velkommen åbnes.

13 Vælg "Rediger" handling under "Bio Section" og en tom vises. (Tabellen vises tomt, hvis du ikke har andre HTML-koder, der allerede tilføjet til din side. Hvis det er tilfældet, skal du rulle hele vejen til bunden af ​​kassen.)

14 Højreklik på det tomme område i boksen og vælg "Sæt ind" handling i drop-down listen. Den standalone musikafspiller HTML-kode vises i boksen.

15 Klik på "Gem ændringer" eller "Send" handling at gemme koden til din MySpace-konto, så den enkeltstående spilleren vil være aktiv til afspilning på din side.

TIPS

  • Lagring dine webadresser i Notepad vil gøre tingene meget nemmere. Dette vil hjælpe dig til at undgå at miste dine koder, og det vil også gøre tingene meget nemmere, så du kan oprette og tilføje din standalone afspiller hurtigt.
  • Den fejlsikret tilstand og Rediger Profil tiltag vil afhænge af, hvilken type MySpace-konto, du forsøger at tilføje spilleren til. Den "Safe Mode" handling vil blive vist i Artist MySpace-konti. Den "Rediger profil" handling vil være tilgængelig i MySpace 1,0 profiler, og "Profil Editor" vil blive vist i MySpace 2,0 profiler.