Typer af Medical Billing Software

April 24

Heath behandlere anvender en række medial fakturering software programmer til at holde styr på patienternes konti og afgøre, hvor meget der er betalt, og hvor meget der er skyldige. Fordi medicinsk fakturering er blevet mere sofistikerede i de seneste år, er det vigtigt at have fakturering software, der kan læse og forstå fakturaer, forsikringskrav og co-betalinger. Medicinsk fakturering er privilegeret information, og det er vigtigt, at enhver medicinsk fakturering software program har sikkerhedsforanstaltninger på plads og give nøjagtige oplysninger og holde det privat.

Lytec

Lytec er en af ​​de mest populære medicinske fakturering softwareprogrammer, og sikre, at medicinske oplysninger er beskyttet, Lytec holder databasen krypteret. Denne software har en række særlige funktioner, og det advarer brugerne, når en betaling sker fra et forsikringsselskab eller en patient, hvilket gør det nemt at holde dig ajour på samlinger. Brugerne er også i stand til at håndtere co-betalinger og patient forsikringskrav.

Medisoft

Medisoft er en meget almindelig medicinsk fakturering software program, og fordi det kan findes i så mange medicinske kontorer, mange uddannelse skoler bruger det som en del af deres pensum. Medisoft inkorporerer en række fakturering funktioner, såsom rapportering forfaldne konti, sporing betalinger og generere fakturaer. Hvad adskiller Medifast fra andre medicinske fakturering software programmer er, at det kan konfigureres automatisk til at sende patienterne deres udestående saldo hver måned.

CollaborateMD

CollaborateMD er designet til at øge produktiviteten på kontoret og effektivitet og gøre det muligt for klinikker og hospitaler til at fokusere mere på patienterne. Denne medicinsk fakturering software program hjælper udbydere af sundhedsydelser bliver betalt hurtigere ved elektronisk indsende deres krav. Dette gør det muligt kontorer til at maksimere deres faktureringssystem effektivitet ved hjælp af internetbaserede, on-demand praksis management-løsninger.

Patient Information Management Solutions

Patient Information Management Solutions (PIMS) er i stand til at levere medicinsk fakturering løsninger til en bred vifte af sundhedspersonale, herunder hospitaler, klinikker, private praksis og apoteker. PIMS giver disse medicinske kontorer at administrere flere konto tilgodehavender, steder, modaliteter og tjenester med en softwareløsning.

Eclipsys

Den medicinske fakturering software program Eclipsys giver brugerne mulighed for at inkludere patientdata sammen med medicinsk faktureringsoplysninger. Eclipsys er i stand til at gemme alle typer af patientdata på sin software, herunder sygehistorie, familie historie, allergier, medicin og andre vigtige medicinske oplysninger. Under patientdata lettilgængelige gør medicinske fakturering processen mere effektiv, fordi samlere simpelthen kan se på en patients historie at besvare eventuelle spørgsmål om en procedure.